Haberler

Kadıköy Belediyesi'nde Yemekli Veda

Büyükşehir kapsamında kapatılacak olan Edremit’in Kadıköy Belediyesi’nde başkan ve meclis üyeleri ile personel yemekli gece ile veda ettiler.

Büyükşehir kapsamında kapatılacak olan Edremit'in Kadıköy Belediyesi'nde başkan ve meclis üyeleri ile personel yemekli gece ile veda ettiler.

Akçay Orient'te düzenlenen yemekte Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, örnek ev sahipliği ile konuklarını kapıda karşıladı.

Yemeğe, Ak Parti Edremit Belediye Başkan adayı Özkan Kostak, Kadıköy AK Parti Belde Başkanı Vedat Bayraktar, meclis üyeleri Hüseyin Bodur, Bayram Yıldırım, İlyas Akyüz, Nedim Yılmaz, Hayati Uysal, belediye daire amir müdür ve personeli ile eşleri katıldı.

Özel, gecenin açılış konuşmasında duygu dolu konuşması ile dikkat çekerken, "Beş yıldan bu yana iyi ve kötü günümüzde beraberdik. Hizmet yolunda eğer kalbinizi kırdıysam, hepinizden şahsım adıma özür diliyorum ve sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana helal olsun." dedi. Salondan ise 'Helal olsun' sesleri yankılandı. Parti ayrımı olmadan bütün meclis üyeleri de birbirleri ile tek tek helalleşip vedalaştılar.

Ak Parti Edremit Belediye Başkan adayı Özkan Kostak ise, "Eğer biz ekip olarak kazanırsak, hiç personelin işiyle oynamayacağız. Bu konuda sizlere söz veriyorum. Herkes işinin başında olacak. Kimsenin işi ve ekmeği ile oynamaya gelmiyoruz" dedi. Belediye personeli Necip Çakır, gece de mezdeke şovu büyük ilgi görürken, herkesi kendine hayran bıraktı.

Gece, Kadıköy Belediyesi'nin toplu olarak son kez basın mensuplarına birlikte poz vermeleri ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadıköy Belediyesi Hasan Özel Ak Parti Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title