Haberler

Kadıköy Belediyesi Çalışanlarından "AFETE Karşı" Tiyatro Oyunu

Güncelleme:

Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımının senaryosunu yazdığı "Bir Afet Masalı" adlı müzikal'in galası 26 Ocak Salı günü Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı , BAK Kadıköy'ün senaryosunu yazdığı, oynadığı ve Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin müziklerini yaptığı "Bir Afet Masalı" müzikal oyunu ilk kez Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Afetlere karşı bilinçlendirme eğitimi ilk kez bir müzikalle yapılıyor. Müzikalin hedef kitlesiyse çocuklar. Müzikalle, çocuklar hem eğlenecek, hem de kendi hayatlarını kurtarmayı öğrenecek.

Bir Afet Masalı'nın kahramanlarıysa tamamen hayatın içinden. Su, diş fırçası, terlik, çanta, pil, fener, radyo, konserve gibi günlük hayatımızı idame ettirmek için ihtiyaç duyduğumuz her şey bu oyunda birer karaktere bürünüyor. Karakterleri canlandıranlar ise Bak-Kadıköy ekibi. Yani Kadıköy Belediyesi'nde çeşitli müdürlüklerde görev yapan belediye çalışanları. İlk kez bir oyunda rol almanın heyecanını yaşayan takım üyelerinden kimisi yangın tüpü, kimisi afet durumunda çantamızda bulunması gereken konserve olacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title