Haberler

Kadastro İl Müdürü, Salihli'de Temaslarda Bulundu

Kadastro Manisa İl Müdürü Hanifi Sitemoğlu, Alaşehir ilçesindeki jeotermal çalışmaları ve yatırımları nedeniyle müdürlük olarak tüm ağırlıklarını buraya verdiklerini, ancak Alaşehir'deki çalışmaların tamamlanmasının ardından Salihli'ye...

Kadastro Manisa İl Müdürü Hanifi Sitemoğlu, Alaşehir ilçesindeki jeotermal çalışmaları ve yatırımları nedeniyle müdürlük olarak tüm ağırlıklarını buraya verdiklerini, ancak Alaşehir'deki çalışmaların tamamlanmasının ardından Salihli'ye yoğunlaşacaklarını söyledi.

Salihli'de gazetecilere açıklamalarda bulunan Kadastro Manisa İl Müdürü Hanifi Sitemoğlu "Bilindiği gibi Alaşehir ilçesinde jeotermal konusunda bazı gelişmeler oldu. Alaşehir'e bir çok yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Bu nedenle Alaşehir'deki bazı çalışmaları tamamlamak için tüm yoğunluğumuzu buraya kaydırdık. Manisa merkez başta olmak üzere bazı ilçelerdeki arkadaşlarımızı da Alaşehir ilçesinde görevlendirdik. Yaklaşık 15 personel Alaşehir ilçesinde yoğun bir şekilde çalışıyor." dedi.

"SALİHLİ ÇOK ÖNEMLİ"

Alaşehir ilçesindeki çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirten Sitemoğlu "Ancak Salihli ilçesi gerek konumu gerekse hizmet sektörünün yoğunluğu açısından bizim için oldukça önemli bir konuma sahip. Bintepeler konusunda da bir takım çalışmalar olacak. Bintepeler Bölgesi'ndeki SİT sorununun çözümü noktasında 56 bin 823 parsel ihale edilecek. Dolayısıyla Kadastro İl Müdürlüğü olarak tüm yoğunluğumuz Alaşehir'den sonra buraya vereceğiz. Salihli bizim için çok önemli. Burayı merkez konumunda düşünüyoruz. Güzel bir hizmet binamız olsa burada daha çok personel de görevlendirme imkanımız olur." şeklinde kaydetti.

"ÖNCELİĞİMİZ BİNTEPELER OLACAK"

Sitemoğlu son olarak "Bintepeler ile ilgili olarak herkesin bildiği bir sıkıntı var. Vatandaşlarımızda mağdur oluyor. Bu mağduriyetin giderilmesi için çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu doğrultuda zemin ve pafta güncellemesi yapılacak, uyumlu hale getirilecek ve bilgisayar ortamına aktarılacak. 56 bin 823 parsel, 4 grup halinde yani Sart, Taytan, Durasıllı ve Adala'da uyumlu hale getirilecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaşehir Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title