Haberler

Kaçırılan Pakistanlılar Kurtarıldı

İstanbul'a kaçak olarak geldikten sonra Esenler otogarında kaçırılarak ailelerinden fidye istenen Pakistan uyruklu Ali Rıza ve (21) ve Nadim Chodry (30) polis tarafından kurtarıldı.

İstanbul'a kaçak olarak geldikten sonra Esenler otogarında kaçırılarak ailelerinden fidye istenen Pakistan uyruklu Ali Rıza ve (21) ve Nadim Chodry (30) polis tarafından kurtarıldı. İki kişiyi kaçırarak Pakistan'da bulunan ailelerinden 3 bin dolar para isteyen iki şüpheli ise parayı almaya geldikleri Aksaray'da bir parkta gözaltına alındı. Pakistan uyruklu şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Pakistan'dan İstanbul polisini arayan bir kişi kaçak yollarla İstanbul'a gelen akrabaları Ali Rıza ve Nadim Chodry'nin kaçırıldığı ve hayatları karşılığında önce 1000 dolar daha sonra ise 3 bin dolar para istendiğini söyledi. Bu ihbar üzerine soruşturma başlatan polis Pakistan uyruklu Ali Rıza ve Nadim Chodry'nin Esenler otogarında otobüsten indikten sonra kaçırıldığını tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri fidyecilerle sözde parayı vereceklerini söyleyerek irtibata geçti. Şüphelilere parayı almaları için Aksaray Yusuf Paşa parkında randevu verildi. Parayı almaya gelen A.C.(20) ile N.K.(20) gözaltına alındı. Şüphelilerin gösterdikleri evde bulunan Ali Rıza ve Nadim Chodry kurtarıldı. Kaçırdıkları kişiler gibi Pakistan uyruklu oldukları öğrenilen şüpheliler ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Pakistan Aksaray Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title