Haberler

Kayıp Liseli: Ani Bir Kararla Beni Kaçırdı

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde 'Okula gidiyorum' diye evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan lise öğrencisi 14 yaşındaki A.Ö.'nün erkek arkadaşı 23 yaşındaki Hasan B. tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. A.Ö., polisin yaptığı operasyonla kurtarılarak ailesine teslim edilirken, Hasan B. tutuklandı. A.Ö.'nün, "Birlikte sahilde gezdik. Bir süre sonra ani bir kararla beni kaçırdı." şeklindeki garip açıklamaları ise şaşırttı.

Erdemli İlçesi'nin Yüksek Mahallesi'nde oturan Cennet ve Selçuk Ö. çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Erdemli Tarım Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi A.Ö., geçen 19 Mart'ta okuluna gitmek için evden ayrıldı. İddiaya göre akşam saatlerinde annesine 'İşim bitti geliyorum' diye mesaj atan A., eve dönmedi. Kızlarının telefonuna da ulaşamayan aile polisten yardım istedi.

Polis, yapmış olduğu araştırmada A.Ö.'nün erkek arkadaşı Hasan B. tarafından kaçırıldığını ve Ohut Mahallesi'ndeki bir köy evinde alıkonulduğunu saptadı. Dün akşam saatlerinde ve operasyon düzenleyen polis, Hasan B.'u gözaltına alırken, A.Ö.'yü de ailesine teslim etti.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hasan B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'Küçük yaştaki kızı evlenme vaadiyle kandırıp alıkoymak' suçundan tutuklandı.



BABADAN POLİSE TEŞEKKÜR

Kızının bulunmasına çok sevindiğini belirten baba Selçuk Ö., "4 gündür uyku uyumadık. Kızımızın hayatından endişe ediyorduk. Polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Kızımızı sağ salim buldular ve getirdiler. Allah herkesten razı olsun. Mersin'de bir ikinci Özgecan vakası yaşanmasını istemiyorduk. Şimdi kızımıza kavuştuk çok mutluyuz" diye konuştu. Anne Cennet Ö. ise, kızının bulunmasında emeği geçen polislere teşekkür etti.

'BİR ÖZGECAN OLMADIĞIM İÇİN MUTLUYUM'

Ailesine kavuşan A.Ö. ise evine döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Beni kaçıran kişiyle bir süredir arkadaşız. Çarşıda karşılaştığımızda, aracına binerek birlikte bir süre sahilde gezdik. Bir süre sonra ani bir kararla beni kaçırdı. 4 gün boyunca beni alıkoydu. Daha sonra polisler eve gelerek bizi buldular. Okul çıkışı arabasına binip, biraz gezdik,.Genç kızlar anne ve babalarının sözünden çıkmasınlar. Onlar da benim gibi cahillik yapmasın. Aileme kavuştuğum için çok mutluyum. Polis teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bir Özgecan daha olmadığım için çok sevinçliyim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (2)

kadir:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazına arabaya bin gez sora özgecan olmadım diye veryansın yab oanayı babayı magdur et ondan sonra aileme kavuştum çok mutluyum de hey yavrum hey geç bunları

12
0
yanıtYanıtla
namık:

erkek çocuğu saati saatine takip ediyorum kızıyla ilgilensin herkes

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title