Haberler

Kaçarken Arkadaşlarının Cesedinin Üzerinden Geçmişler

Güncelleme:

Adana'da meydana gelen kavgada öldürülen Abdullah Heybeli yerde yatarken, arkadaşları T.D. ile Y.Y.'nin çatışmadan kaçarken otomobille üzerinden geçtiği ortaya çıktı.

Adana'da bir barda meydana gelen silahlı kavgada öldürülen 30 yaşındaki Abdullah Heybeli yerde yatarken, arkadaşları 32 yaşındaki T.D. ile 38 yaşındaki konsomatris Y.Y.'nin çatışmadan kaçarken otomobille üzerinden geçtiği ortaya çıktı. Bu 2 kişi, cinayet davasında 'kişinin hatırasına hakaret' suçundan yargılanacak.

Olay, 13 Kasım'da merkez Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde bulunan bir barın önünde meydana geldi. Savcılık iddianamesine göre, barda çalışan konsomatrisler Y.Y. ile 29 yaşındaki Ş.K., birbirlerine hakaret içerikli mesaj attı. Bunun üzerine Y.Y. sevgilisi T.D. ve Abdullah Heybeli ile bara geldi.

İki kadın arasında çıkan kavgaya bar sahipleri ve çalışanları müdahale ederek dışarı çıkarmak istedi. Bu sırada Abdullah Heybeli tabancasını çıkarıp ateş etti. Bar çalışanlarından 21 yaşındaki M.K., araçlarının arkasından geçip ateş etmeyi sürdüren Heybeli'yi tabancayla vurarak öldürdü.

CESEDİNİN ÜZERİNDEN GEÇTİLER

Vurulan Abdullah Heybeli geldikleri otomobilin önüne düşünce, kaçan T.D. aracını hareket ettiremedi. Bardan çıkan Y.Y. de Heybeli'nin cesedini aracın önünden çekmek istedi ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine T.D. araçla Heybeli'nin üzerinden geçerken Y.Y.'ye de Heybeli'nin silahını alarak araca binip kaçtı. Yakalanan M.K. tutuklanırken bar sahiplerinin de içinde bulunduğu 7 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İDDİANAME TAMAMLANDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, Heybeli'yi öldüren M.K. hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis, bar sahibi 44 yaşındaki Yaşar Toğuç, oğlu 20 yaşındaki Hayrettin Toğuç ve 35 yaşındaki Cebbar Aran hakkında kasten öldürme suçuna iştirakten müebbet hapis, Ş.K. ile Y.Y. hakkında basit yaralama ve hakaret suçundan 5 yıl hapis, T.D. hakkında 'tehdit ve kişinin hatırasına hakaret' suçundan 7 yıl hapis, Şevki Kayapınar hakkında ise suç delillerini gizleme suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title