Haberler

Kaçan Kurbanlık İki Kişiyi Hastanelik Etti

Güncelleme:

Rize'de ahırdan çıkarılarak bir kazığa bağlandıktan sonra kaçan boğa, dört kişiyi yaraladıktan sonra 5 saatlik kovalamacanın ardından uyuşturucu iğneyle vurularak yakalandı.

Rize'de ahırdan çıkarılarak bir kazığa bağlandıktan sonra kaçan boğa, dört kişiyi yaraladıktan sonra 5 saatlik kovalamacanın ardından uyuşturucu iğneyle vurularak yakalandı.

Mustafa Çolak ve ortaklarının aldığı büyükbaş kurbanlık, Rize merkeze bağlı Kırklartepe köyünde kesim için ahırdan çıkarıldıktan sonra bir kazığa bağlandı. Bu sırada kaçmayı başaran boğanın çarptığı Çolak yaralandı. Çolak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

BOĞA İLE 20 KİLOMETRE KOVALAMACA

Olayı belediye ekiplerine bildiren Çolak'ın ortakları, kurbanlığı kovalamaya başladı. Hayvan sahipleri ve çevredeki vatandaşların çabasına rağmen yakalanamayan boğa, 20 kilometre kovalamacanın ardından Köprülü köyüne geldi.

3 KİŞİYİ YARALADI

Burada da vatandaşlara zor anlar yaşatan boğa, kendisini sakinleştirmeye çalışan kasap İsmail Tüylüoğlu ile 2 kişiyi yaraladı. Tüylüoğlu çevredekilerin yardımıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı, hafif yaralanan diğer iki kişiye olay yerinde müdahale edildi.

BELEDİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Yaklaşık 3 saatlik kovalamaca sonunda çaylıkta sıkıştırılan boğa, Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu iğneyle vurularak sakinleştirildi. Kurban sahipleri, boğayı uygun bir alana getirdikten sonra kestirdi.

"SABAH 8'DEN BERİ PEŞİNDELER"

Köy sakinlerinden Zeki Köseoğlu, yaptığı açıklamada, hayvanın Kırklartepe köyünden kaçarak Köprülü köyüne geldiğini belirterek, "Kaçtıktan sonra araba yolu ve derelerden yukarı çıkarak buraya geldi. Burada bir kişiyi hastanelik etti, diğer köyde de 3 kişiyi vurdu. Hayvan sahipleri sabah 8'den beri peşindeler." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mustafa Çolak Köprülü 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title