Haberler

Kaçak Yeni 2. Bölüm Fragmanı ve Özeti 01 Ekim 2013 - Atv İzle !

Kaçak'ta Serhat, artık intikam yolunda yalnız değildir. Serhat’ın İsmet Ali Topçuoğlu’nun karşısına dikilmesiyle eski defterler açılır ve silahlar çekilir...

Kaçak'ta Serhat, artık intikam yolunda yalnız değildir. Serhat’ın İsmet Ali Topçuoğlu’nun karşısına dikilmesiyle eski defterler açılır ve silahlar çekilir...

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un yer aldığı Kaçak dizisi Salı günü saat 20.00'de atv'de...

Dizinin beğeni toplayan ilk bölümünden sonra ikinci bölümü büyük merak konusu oldu. Zira, dizi ikinci bölümü ile izleyiciyi tutmayı başarır ise uzun süre yayında kalabileceği yönünde güçlü bir sinyal verecek.

KAÇAK 2. BÖLÜM KONUSU

Gizli kimliğinin açığa çıkmasıyla kurduğu yeni hayatı bir anda alt üst olan Serhat, yıllar önce bıraktığı silahını oğlunun intikamı için yeniden eline alır. Oğlunun acısının üzerine bir de yaşadığı hayatın yalan olduğunu öğrenen Nurgül, Serhat’ı terk edip tek akrabasının yanına İstanbul’a gelir. Eski silah arkadaşı Dadaylı’yla yıllar sonra bir araya gelen Serhat, artık intikam yolunda yalnız değildir. Serhat’ın İsmet Ali Topçuoğlu’nun karşısına dikilmesiyle eski defterler açılır ve silahlar çekilir.

1 Ekim Salı Günü Saat 20:00'de atv'de...

Kurtlar Vadisi'nde uzun yıllar Memati olarak tanınan, son olarak “Muhteşem Yüzyıl”da Mimar Sinan karakterini canlandıran Gürkan Uygun, Süreç Film’in yeni dizisi “Kaçak”ta başrolü üstlendi. Gürkan Uygun'un başrolünü oynadığı dizide Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Mustafa Küçükçetin, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz da rol alıyor.

Kaynak: Star / Magazin

Atv Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title