Haberler

Kaçak Sigara İçin Minibüse Hidrolik Sistemli Gizli Bölme

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Özel bölmenin çalışma sistemi ile ilgili görüntü-Özel bölümün açılıp kapanması-Sigaraların çıkarılması Kaçak sigara için minibüse hidrolik sistemli gizli bölme Erzincan'da bir minibüste yapılan aramada, stop lambasından kumanda edilen aracın altındaki hidrolik sistemli özel bölmede 5 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Özel bölmenin çalışma sistemi ile ilgili görüntü-Özel bölümün açılıp kapanması-Sigaraların çıkarılması Kaçak sigara için minibüse hidrolik sistemli gizli bölme Erzincan'da bir minibüste yapılan aramada, stop lambasından kumanda edilen aracın altındaki hidrolik sistemli özel bölmede 5 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Erzincan- Erzurum karayolunda İ.B. (44) idaresindeki 46 AB 599 plakalı minibüsü durdurdu.Yapılan aramada minibüsün arka bölümünde, stop lambası açılarak kumanda edilen özel bir bölme bulundu. Hidrolik sistemli özel bölme içerisinde 5 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü garajına çekilen minibüsün sürücüsü İ.B ve yanında bulunan S.Ç. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Erzincan Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title