Haberler

Kaçak Otel İddialarına Hatipoğlu'nun Avukatından Yalanlama

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu'na ait Sultanahmet'teki otelin kaçak olduğu iddialarını Hatipoğlu'nun avukatı yalanladı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na ait Sultanahmet'teki Ayasultan oteli ile ilgili İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'nun, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiği bilgi notunda otelin kaçak olduğunu doğruladığı iddia edilmişti. Hatipoğlu'nun avukatı ise bu iddiaları yalanladı.

HATİPOĞLU'NUN AVUKATINDAN YALANLAMA

Kaçak otel iddialarının ardından Nihat Hatipoğlu'nun avukatından da bir açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bugün çeşitli medya kuruluşlarında muvekkilim Nihat Hatipoğlu'nun sahip olduğu otel ile ilgili iddia edildiğinin aksine koruma kurulunun hiç bir beyanı ve açıklaması bulunmamaktadır. Bu konu hakkında çıkan tüm haberler asılsız olmakla birlikte müvekkilimi karalamaya yöneliktir. Bir internet sitesinin karalama niyetiyle yaptığı haberi bazı medya kuruluşlarının referans alıp kurul kararı gibi servis etmeleri üzüntü vericidir. Bu asılsız haberi yapan ve yayan medya kuruluşları hakkında gerekli tüm yasal işlemler başlatılacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Sultanahmet İstanbul Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title