Haberler

Kaçak Kreşe Zabıta Baskını

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yapılan ihbar ve şikayet üzerine gidilen apartman dairesinin, ruhsatsız olarak kullanılan çocuk kreşi olduğu ortaya çıktı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yapılan ihbar ve şikayet üzerine gidilen apartman dairesinin, ruhsatsız olarak kullanılan çocuk kreşi olduğu ortaya çıktı.

Turgutlu'da bulunan TOKİ konutlarında site sakinlerinin aşırı gürültüden şikayetçi olması üzerine zabıta ekipleri bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Gürültü şikayetleri ve kaçak olarak kreş gibi işletildiği iddia edilen bir daireye giden zabıta ekipleri dairenin resmi olmayan bir kreş olduğunu tespit etti. Elde edilen bilgiye göre, ruhsatsız ve izinsiz olduğu bildirilen kreşin kapatılması ve üç gün içerisinde boşaltılması yönünde ihtar verildiği ve kreş olarak kullanılan evde bazı eğitim görevlilerinin çocuklarının kaldığı iddia edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Belediyesi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

turgutlu zafer mi kazandı. kreş basılınca

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title