Haberler

Kaçak Kazı, Ölümle Sonuçlanıyordu

Güncelleme:

İzmir'in Kınık ilçesinde kepçeyle izinsiz tarihi eser kazısı yaparken göçük altında kalan bir kişi, itfaiye ekiplerinin yürüttüğü nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı.

Kınık'ta kaçak tarihi eser kazısı yaparken çöken toprağın altında kalan U.Y.'yi (35) İzmir Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri ölümden kurtardı. Kepçeyle izinsiz tarihi eser kazısı yapan U.Y. ve beraberindeki 6 kişi, çöken toprak yüzünden büyük bir felaketi ucuz atlattı. Kepçenin tarihi eser bulmak umuduyla kazdığı zemin çökünce, sürücü U.Y. toprak altında kalırken, yanındakiler ise kaçmayı başardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Merkez, Aliağa ve Kınık İtfaiyesi'nden toplam 20 personel, yaklaşık 4 saat süren çalışmayla U.Y.'ye ulaşmayı başardı. AKS 110'a bağlı paramediklerin ilk müdahalesini yaptığı U.Y., başarılı bir kurtarma operasyonunun ardından toprak üstüne çıkarılarak 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

İzinsiz kazı yapan 6 kişi hakkında ise jandarma işlem başlattı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kınık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title