Haberler

Kabotaj Bayramı ve Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası Baraj Geçme Müsabakaları

Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ve 3 gün süren “Kabotaj Bayramı ve Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası Baraj Geçme Müsabakaları” gerçekleştirildi.

Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ve 3 gün süren "Kabotaj Bayramı ve Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası Baraj Geçme Müsabakaları" gerçekleştirildi.

Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Pervin Bulut, 100. Yıl Yüzme Havuzu'nda yapılan yarışmalara Adana'nın yanı sıra Mersin, İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun illerinden 63'ü bayan toplam 148 sporcu katıldığını kaydetti.

Bulut, barajı aşan sporcuların 20-24 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan "Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası"na gitmeye hak kazandıklarını belirterek şunları söyledi:

"Gideceğimiz final müsabakalarında dereceye girmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde yapılıyor. Kentimiz yüzmede Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) olduktan sonra büyük bir ivme kazandı. Havuzumuz da ısıtma sistemi yapılması antrenmanlarımızı ve performanslarımızı olumlu yönden etkiliyor. Bizlere tesis ve malzeme konusunda her zaman destek olan ve her türlü sorunlarımıza çözüm bulan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederim."

Ayrıca, TOHM Koordinatörü Gürhan Bencan müsabakaları yakından takip ederken, Baş Antrenör Martin Grabowski, yardımcıları Volkan Burak Tuncil ve Alp Kandemir yarışmalarda sporcuların performanslarını not aldı.

3 gün süren müsabakalar sonunda federasyon barajını geçen sporcuların isimleri şu şekilde:

Ebru Soyer, Yaşar Sakar, Melikşah Düğen, Hüseyin Doğan, Yiğit Yüksel, Kürşat Yılmaz, Berk Bolat, Murat Görkem Narman, Doğa Babacan, Ayla Maeve Bayhan, Eylül Gürkan, Deniz Yeni, Berkay Güllü, Agrin Can Ayhan, Tutkun Birkan Şahoğlu, Ada Öykü Erus, Bengisu Aksu, Yiğit Ahmet Güzelce. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kabotaj Bayramı Türkiye Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title