Haberler

Kablo Hırsızları Yakalandı

Konya’da su kuyularındaki 50 bin lira değerindeki elektrik kablolarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Konya'da su kuyularındaki 50 bin lira değerindeki elektrik kablolarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Altınekin ilçesi Dedeler, Yeniyayla ve Akköy köylerinde meydana geldi. İddiaya göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Altınekin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri son 1 hafta içerisinde köylerde artan kablo hırsızlığı olayları üzerine harekete geçti. Köylülerin ifadesi doğrultusunda yabancı bir otomobilin köylerde dolaştığını öğrenen jandarma ekipleri, ilçe genelinde geniş çaplı araştırma yaptı. Çalınan kabloların kiralık bir araçla köylerden çalındığını tespit eden jandarma, ilçedeki kiralık araçları da incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde jandarma ekipleri, N.S. (43), H.Y. (28) ve İ.A.'nın (27) 50 bin lira değerindeki kabloları çaldığını tespit etti. Düzenlenen operasyonla yakalanan şüphelilerin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınekin Akköy Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title