Haberler

Kabininde "Bomba" Notu Bulunan THY Uçağı Kazablanka'ya Acil İniş Yaptı (2)

Türk hava Yolları'nın İstanbul'dan Sao Paulo'ya giden uçağında bomba notu bulununca, pilot kalkışından 5 saat sonra Kazablanka'ya acil iniş yaptı.

Türk hava Yolları'nın İstanbul'dan Sao Paulo'ya giden uçağında bomba notu bulununca, pilot kalkışından 5 saat sonra Kazablanka'ya acil iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre THY'nin TK-15 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağı bu gün saat 10.18'de 256 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'ndan kalktı. Kalkışından bir süre sonra uçuş ekibi tarafından uçağın tuvaletinde "bomba" yazılı bir not bulundu. Bunun üzerine Kuzey Afrika üzerinde olan THY uçağı, Kazablanka Havalimanı uçuş kulesine acil olarak inmek istediklerini belirterek acil iniş izni istedi ve inmek için deniz üzerinde tur attı, yakıt boşalttı.

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre Kazablanka Havalimanı'nda gerekli güvenlik önlemleri alındı ve uçak saat 15.20'de havalimanıa acil iniş yaparak güvenli bir bölgeye çekildi.  Yolculardan sonra bagaj ve kargoları da boşaltılacak olan uçağın, yapılacak güvenlik aramasından sonra yoluna devam etmesi bekleniyor. - Bulununca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sao Paulo Boeing Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title