Haberler

Kabin Memuruna Çıplak Fotoğrafla Şantajdan 3 Kişi Tutuklandı

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde, otomobilini gasp edip çıplak fotoğrafını çektikleri 23 yaşındaki Fatih K.'dan şantajla 20 bin lira istedikleri iddiasıyla tutuklandı.

İstanbul'da bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan Fatih K. çıplak fotoğraflarının çekilip, tehdit edildiğini iddia ederek polise şikayette bulundu. Fatih K. polise sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı 33 yaşındaki N.K. ile Tuzla'da bir restoranda buluşarak yemek yediğini, daha sonra N.K.'nın daveti üzerine Darıca'da bulunan evine gittiğini söyledi. Fatih K. bir süre sonra 35 yaşındaki Y.S.O. ve 30 yaşındaki E.A.'nın eve geldiğini, kendisini tehdit eden kişilerin banka kartını ve şifresini alarak bankada bulunan 200 TL'sini çektiğini, 3 kişinin daha sonra evde çıplak fotoğraflarını çektiğini iddia etti. Fatih K. otomobiline el koyan 3 kişinin kendisini İstanbul'daki evine bıraktıktan sonra 20 bin TL vermesi durumunda çıplak fotoğraflarını sileceklerini ve otomobilini vereceklerini söylediklerini ileri sürdü.

Fatih K.'nın şikayeti üzerine polis, N.K, Y.S.O. ve E.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 3 kişinin telefonlarına incelenmek üzere el konuldu. Şüpheli 3 kişi sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede 'yağma', 'şantaj' ve 'kişiyi hürriyetinden alıkoyma' suçlamalarıyla tutuklandı.

- Darıcakocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Darıca 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title