Haberler

Kaan Terzioğlu'nun Eşi Vefat Etti

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'nun eşi Sabah ve Daily Sabah gazetelerinin yazarı Tulu Gümüştekin yaşamını yitirdi.

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'nun eşi Sabah ve Daily Sabah gazetelerinin yazarı Tulu Gümüştekin yaşamını yitirdi.

Turkcell'den yapılan açıklamada, hayatını kaybeden Gümüştekin'in cenazesinin yarın ikindi namazında Yıldız Hamidiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Ulus Mezarlığı'na defnedileceği duyuruldu.

Turkcell ailesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça tarafından yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Genel Müdürümüz Kaan Terzioğlu'nun muhterem eşi Tulu Gümüştekin Hanımefendi'yi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Zor zamanlarında bir yandan Tulu Hanım'a destek olurken bir yandan da henüz üstlenmiş olduğu görevini insan üstü gayretle yürütme başarısı gösteren sevgili Kaan kardeşime ve kederli ailesine sabırlar diliyorum. Hastalığı boyunca bir an bile dirayetini yitirmeyen Tulü Hanım, güçlü kişiliği, Türkiye'de öncülerinden olduğu AB kariyerindeki sayısız başarısı ve daha önemlisi hayata tutunma azmiyle hatıralarımızda yerini korumaya devam edecektir. Mekanı cennet olsun. Ailemizin başı sağ olsun."

Gümüştekin'in karaciğer rahatsızlığı bulunuyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Kaan Terzioğlu Hamidiye Ulus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title