Haberler

Kaan Tangöze, Yasak Aşkına Devam Ediyor

Güncelleme:

Kaan Tangöze, haftalar önce dudak dudağa görüntülendiği Kıvılcım Ural'la sahil turu yaparken yakalandı. Tangöze, yüzünü gizlemeye çalışırken sevgilisi koltuğa kapaklandı.

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural, haftalar sonra yeniden bir arada görüntülendi. Bebek'teki bir restoranda baş başa yemek yedikten sonra Tangöze'ye ait araçla sahil turu yapan çift, Kuruçeşme- Beşiktaş hattında habercilerin dikkatini çekti.

SAKLANMAYA ÇALIŞTILAR

Trafik ışıklarına takıldıklarında flaşlar patlayınca, ünlü müzisyen güneşliği indirdi, Ural da kapüşonunu takıp öne eğilerek gizlendi.

"GAZETECİLERİ İÇERİ ALMA"

Yeşil ışığın yanmasıyla birlikte gaza basan Kaan Tangöze, direksiyonu Taksim'deki ücretli otoparka kırdı. Görevliye 50 TL uzatıp "Arkadakiler gazeteci, onları içeri alma" diyen şarkıcı, Kıvılcım Ural'ı otoparkın 3. katında bırakıp oradan ayrıldı. Kaan Tangöze, çıkışta yöneltilen hiçbir soruya da yanıt vermedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaan Tangöze Kuruçeşme Beşiktaş Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

urfaMobil-ANDROID:

Allah tan korkmayan kuldan utaniyor

21
1
yanıtYanıtla
ŞahiMobil-IOS:

Siz sevişin diye birileri ölüyor nasılsa Türkiyede iğrenç adamlar

16
2
yanıtYanıtla
yunus:

ilk defa görüyorum, kim bu amigolar yaaa:)

16
1
yanıtYanıtla
Sefa:

ALLAHIN ayetiyle dalga gecen bi adam bu bunlardan ne beklenir ki suc bunlarda degul suc bunlari insan yerine koyup mansetlere tasiyanlar da

14
2
yanıtYanıtla
As:

Namusluymuş, utanıyormuş gibi rol kesiyorlar

15
0
yanıtYanıtla
SİYAMO:

HİÇBİR HABER DEĞERİ YOK HELE ŞU ŞEHİTLERİMİZİN OLDUĞU ŞU ZAMANDA. . .

11
2
yanıtYanıtla
Hülagü:

Ahlaksızlığın adı yasak aşk oldu aşk başka bir şey kirletmeyin. Bunlar toplumun marjinal pislikleri. Kadına taciz bunları örnekleyip masumların canını yakıyor. Bu pislikleri roplumdan soyutlamak kendi etik anlayışlarına uygun bir ülkeye postalamak geliyor içimden.

10
2
yanıtYanıtla
canan:

gerizekalı adamk

11
1
yanıtYanıtla
edep yahu:

toplumu bunlar bozdu gençler bunları örnek alıyor

10
2
yanıtYanıtla
CANSU:

Bu ahlaksızlığınız eşlerinize de sirayet ediyor yazık ki. . . . . Eğer aldatıyorsan sadık eşle evli olamazsın bu haram eşleri aldatan tüm kadınlar ekonomik bağımsızlığınız varsa derhal boşanmak zorundasınız. Yuvayı dişi kuş kuş yapar hikaye kadına dayatılan belletilen hastalıklı düşünce bunlar. . . Adam yapar eder kadın boşanmak isteyince yuvanı bozma kızım derler yani yuvayı yıkma sorumluluğu kadına yüklenir ne utanmazlık. . NİSA SURESİ 3 AYETİ OKUYUNNNN. . SADIK DEĞİLSEN SADAKAT BEKLEMEYECEKSİN

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title