Haberler

Kaan Tangöze Sevgilisiyle Otelde Yaşıyor

Güncelleme:

Seçkin Piriler'in "boşanmak istemiyor" dediği eşi Kaan Tangöze, bir aydır sevgilisi Kıvılcım Ural'la otelde kalıyor.

Kıvılcım Ural'la birlikteliği olan Kaan Tangöze'nin, eşi Seçkin Piriler'in iddialarını yalanlarcasına evi terk ederek bir aydır sevgilisiyle otelde kaldığı ortaya çıktı.

YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile model Seçkin Piriler'in evlilikleri yılan hikayesine döndü. Verdiği röportajlarda, "Yuvamı kurtarmaya çalışıyorum", "Kaan boşanmak istemiyor" ve "Yaşadığım travmayı, trajediyi herkes görüyor" açıklamalarını yapan Piriler'in aksine, Tangöze'nin ayrılmak istediği ve bu nedenle evi terk ettiği ortaya çıktı.

BİR AYDIR OTELDE YAŞIYORLAR

Şarkıcının, beş yıldır evli olduğu, çocuklarının annesi Piriler'in tüm uğraşlarına rağmen eve geri dönmediği öğrenildi. Tangöze'nin, öpüşürken fotoğrafları basına yansıyan Ural'la bir aydır Zincirlikuyu'daki Avantgarde Hotel'de yaşadıkları konuşuluyor. Sevgililerin, geçtiğimiz hafta ise otelin lobisinde herkesin gözü önünde kavga ettikleri iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Üst Manşet Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

nejla:

Bizene kimle sevisiyorsa sevissin yolda gorse kimse yüzüne bakmaz şarkıcı meşhur olunca gözlerinde büyüyor kadınların ne salak hemcinslerim var ya

12
0
yanıtYanıtla
eeamasya:

sen o zaman boşuna evlenmişsin

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title