Haberler

Kaan Tangöze ile Yasak Aşk Yaşayan Kıvılcım Ural, İsyan Etti

Güncelleme:

Günlerdir Türkiye'nin gündemini meşgul eden Kıvılcım Ural aldatma olayıyla ilgili "Evlilik kurumuna saygım var tabi ortada gerçek bir evlilik varsa." açıklamasını yaptı.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasının ardından yaptığı her açıklamayla olayın boyutunun biraz daha farklı boyutlara taşınmasına sebep olan Kıvılcım Ural, son açıklamasını Facebook'tan yaparak içini döktü.

İşte Kıvılcım Ural'ın o açıklaması;

"Merhabalar ;

Sosyal medyada ve görsel basında hakkımda çıkan iddialar ile ilgili altını çiziyorum bu ilk ve son resmi açıklamamdır. Müzisyen kimliğim ile değil, bireysel haklarımı korumak için, önce kendime olan saygım sonra ailem adına bu açıklamayı yapmaya karar verdim. Bugüne kadar gelişen olayları nezaket ve iyilik ile çözmeye çalıştım. Hakkımda çıkan haberleri yanıtsız bıraktım. Tanımadığım kişiler tarafından linç hedefi oldum ve buna rağmen sessizliğimi korumak için elimden geleni yaptım.

"RÖPORTAJ YAPMADIĞIM HALDE RÖPORTAJ YAPMIŞIM GİBİ LANSE EDİLDİM"

Bu süreçte, bana ulaşmaya çalışan bir çok gazeteciye altını çizerek açıklama yapmak istemediğimi söyledim. Kimi gazeteciler tarafından iyi niyetim suistimal edildi ve röportaj yapmadığım halde benden izinsiz röportaj yapmışım gibi lanse edildim. Gelinen şu noktada, kamuoyunda bana yapıştırılmaya çalışılan bu kötü profil ve tutumlar insanların içini bilmeden yorumlar yapmaları içeriğini bilmeden alalade konuşmaları ve benim sükunetimden faydalanmaları buyuk talihsizlik. Bu tutumda olup hakaret boyutuna gelen kendini bilmez kimselerle hukuk yoluna gidiyoruz.

"MÜZİK KAYITLARIMI DURDURDUM"

25 yaşında kendime öz saygısı olan, asla kimsenin kalbini kırmak rencide etmek istemeyen ve doğru bildiğinden şaşmayan ben ,bizzat yalnızca müzisyen kimliğim ve şarkılarımla anılmak isterim. Gelişen şu süreçte müzik kayıtlarımı durdurdum, şarkılarım herhangi bir önyargı ile dinlenilmeyi haketmiyor. Kaldı ki 6 ay sonra da insanlar bundan bahsedebilirler ama konunun bu kısmı ile ilgilenmeye devam etmeyeceğimi bildirmek isterim.

"EVLİLİK KURUMUNA SAYGIM VAR TABİ ORTADA GERÇEK BİR EVLİLİK VARSA"

Kadınları seviyorum ve hiç bir kadının üzülmesini istemem. Evlilik kurumuna saygım var tabi ortada gerçek bir evlilik varsa. Bugune kadar herhangi bir magazin haberine karışmayıp medyatik bi insan olmadıgımı ve kendi çapımda bir hayat sürdürdüğümü kimseye eyvallahım olmadıgını bilenler bilir. Şu süreçte kimsenin canının yanmasını istemiyorum. Esas konuya gelince bu konu ile ilgili konuşmayacagım, zira özel hayatımla ilgili kimseye bir açıklama yapma zorunluluğum yok."

Saygılar
Kıvılcım Ural

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaan Tangöze Facebook Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

EDA:

BU ADAM EROİNMAN GİBİ TİPE GEL NERESİNE HEVES ETMİŞ

15
0
yanıtYanıtla
cmlMobil-ANDROID:

şarkılarında kuran-ı kerim ile dalga geçen bi adamdan herseyi beklerim.duman denilen bu grubu dinlemem dinlettirmem..

14
1
yanıtYanıtla
111:

PİS ADAM BE BIRAK DEFOLSUN. HİÇ BOSUNA BEKLETMEE

5
0
yanıtYanıtla
NAPCAN ADIMI:

belki sen olmasan bu evlilik daha iyiye gıdecek ama yok illa evli adamlara sarkıp yuvalarını bozucaksınız . . . nedır bu kadınlarda evli erkek merakı ya ALLAH ISLAH ETSIN DUSMANIMA BİLE VERMESİN ALDATILMAYI COK ZOR BI DURUM. .

4
0
yanıtYanıtla
leylaaa:

Sen nasıl böyle bir şey yaparsın hiçmi ailen aklına gelmedi böyleleri sevmeye layık değiller

1
0
yanıtYanıtla
ee amasya:

o zaman niye evlendinki

0
0
yanıtYanıtla
esra:

bende ihanete uğradım aldatıldımm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title