Haberler

    Kaan Tangöze

    Türkiye rock müzik tarihine damga vuran Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 16 Mart'ta, akustik solo performansıyla Babylon'da.

    Türkiye rock müzik tarihine damga vuran Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 16 Mart'ta, akustik solo performansıyla Babylon'da...

    "Gölge Etme" albümü ile solo kariyerine başlayan Kaan Tangöze, albümde vokalin yanı sıra, akustik gitara ve mızıkaya da yer veriyor. "Bekle Dedi Gitti" şarkısının nakaratında Özdemir Asaf'ın "Çizik" şiirine yer veren Kaan Tangöze, Asaf'ın "O Yolda", "Kalmak Türküsü", Aşık Mahzuni Şerif'in "Tersname" ve Karacaoğlan'ın "Bir Kız Bana Emmi Dedi Neyleyim" şiirlerini de konuk ediyor. Kaan Tangöze, söz-beste ve düzenlemelerini yaptığı şarkılarla 16 Mart'da Babylon sahnesinde...

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : Babylon Bomonti

    Mekan Adresi : Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak. BOMONTİ

    Başlangıç Saati : 16.03.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 16.03.2017 22: 30: 00

    Kategori : Kaan Tangöze

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kaan Tangöze Özdemir Asaf Türkiye Babylon Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title