Haberler

    Juventus Doludizgin

    İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) şampiyonluğu garantileyen Juventus, 36. hafta maçında karşılaştığı Inter'i 2-1 yendi.

    Juventus, "İtalya derbisi" olarak adlandırılan Inter maçında geriye düşmesine karşın 2-1 galip gelmesini bildi ve puanını 83'e çıkardı. Roberto Mancini yönetimindeki Inter ise evinde aldığı mağlubiyetle gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma yolunda darbe aldı.

    Ligde ikincilik koltuğu için ter döken başkentin iki takımı Roma ve Lazio, haftayı puan kaybetmeden geçti. Roma, evinde geriye düşmesine rağmen Udinese’yi 2-1 mağlup ederken, Lazio deplasmanda Genoa’yı 1-0 geçerek iddiasını sürdürdü.

    Gelecek yıl UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için hem kazanmak zorunda olan hem de üstündeki Lazio ve Roma’nın puan kaybetmesini bekleyen Napoli, evinde Cesena'yı 3-2 yendi.

    Eski golcüsü Filippo Inzaghi'nin yönetiminde tarihinin en kötü sezonlardan birini geçiren Milan, Sassuolo deplasmanından 3-2 mağlup ayrıldı.

    Ligin sonu yaklaştıkça küme düşen takımlar da belli oldu. Küme düşmesi daha önce kesinleşen Parma ve Cesena’nın ardından bu haftaki sonuçlarla Cagliari de İtalya İkinci Futbol Ligi'nin (Serie B) yolunu tuttu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Juventus İtalya Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title