Haberler

Justin Bieber, Kendall Jenner Yeni Aşka Yelken Açtı

Güncelleme:

Daha önce cinsel içerikli kasetleri çıktığı ileri sürülen Justin Bieber'ın Kardashian ailesinden Kendall Jenner'a mesaj göndermesi ikili arasındaki dedikoduları alevlendirdi.

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, eski aşkı Selena Gomez'i görmezden gelerek Kardashian ailesinden model Kendall Jenner'a sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi. Bieber, hafta sonu katıldığı iHeart Radyo Ödülleri töreninde yılın erkek sanatçısı ödülünü aldı. Performansını sergilemeden öncesinde sahne arkasında fırtınalı aşk yaşadığı eski sevgilisi Selena Gomez'i görmezden gelerek yanından selam bile vermeden geçip gitti.

"TEBRİKLER KEN, GÜZEL GÖRÜNÜYORSUN"

Ünlü şarkıcı Bieber, Instagram hesabından kapağında model arkadaşı Kendall Jenner'ın bulunduğu Vogue dergisinin nisan sayısının fotoğrafını paylaşarak altına; "Tebrikler Ken, güzel görünüyorsun" satırlarını yazdı. Kendall ve Justin flörtünün Selena Gomez'in ünlü şarkıcıyla birlikte olduğu zamanlarda bile sürdüğü dedikodusu kulaktan kulağa dolaşıyordu.

SELENA VE JUSTİN'İN TEKRAR BİR ARAYA GELECEĞİ KONUŞULUYORDU

Justin Bieber geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında Selena Gomez ile tutkulu bir öpüşme fotoğrafını paylamış ardından Gomez, ünlü şarkıcının bir konserinde görüntülenmişti. Tüm bu olanlar, bir dargın bir barışık ilişkilerine en nihayetinde nokta koyan ünlü çiftin tekrar birleşeceği yorumlarına sebep olmuştu.

KENDALL-BİEBER AŞKI ZOR GÖRÜNÜYOR

Son yaşananlar ışığında, Kendall Jenner ünlü şarkıcı Justin ile duygusal bir ilişkiye girer mi soruları magazin basınının gündemini meşgul etti. Bilindiği gibi Kendall Jenner, Bieber'ın bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı kız arkadaşı Hailey Balwdin ile yakın arkadaş.

KASET İDDİASI BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

Daha önce internette yayınlanan ve bu ikiliye ait olduğu ileri sürülen cinsel içerikli kaset büyük ses getirmişti.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kendall Jenner Justin Bieber Selena Gomez Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

efef:

bunediryaaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title