Haberler

Justin Bieber Durulmak İstemiyor

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Justin Bieber "Etrafta bu kadar kadın varken durulmak bir felaket olur" diyerek şu anda hayatında ciddi bir ilişki istemediğini açıkladı.

Her daim skandallarıyla gündeme gelen ve Selena Gomez'le yaşadığı ilişki ve ayrılık haberleriyle hatırlanan Justin Bieber, hayatında sadece bir kez "kötü" bir ayrılık yaşadığını, bunun da "Purpose" albümündeki şarkılarına ilham veren Selena Gomez'le olduğunu söyledi.

"KİMSEYİ ÜZMEK İSTEMİYORUM"

22 yaşındaki Kanadalı popçu, "Kimseyi sadece onlara ait olduğumu hissettikleri ve sonra üzüldükleri bir pozisyona sokmak istemiyorum" dedi.

"ETRAFTA BU KADAR KADIN VARKEN..."

Bieber, yine de kadınlardan vazgeçmeyeceğini, "Etrafta bu kadar kadın varken durulmak bir felaket olur" sözleriyle açıklarken, "Şu anda hayatımda bir kızın sorumluluğunu almak da istemiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Justin Bieber Selena Gomez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

EROL:

KIZLAR NE YAPSIN BU ÇOCUĞA BEN BİLE VERİRİM ERKEK OLDUĞUM HALDE ÇOK YAKIŞIKLI KEŞKE KAYDIĞI KIZLARDAN BİRİDE BEN OLSAM AHH JUSTİN AHH

4
14
yanıtYanıtla
köylü:

şu mübarek günde otur sus konuşma luti.

yanıt9
yanıt1
niye:

kendini horoz kadınları tavuk olarak görüyor. maalesef her şeyde olduğu gibi aşırılık burada da yapanın felaketi oluyor. onunu bunu gagalayım derken yetmiyor bir bakıyorsun kendini gagalatmaya başlıyorlar

9
0
yanıtYanıtla
ROZA:

TAM ÇAPKIN ERKEK KARAKTERI LAFLARI BUNLAR , BUNA GELEN KIZLARIN AKLINA. . .

8
1
yanıtYanıtla
.:

sen de gidiyordun roza ama eşşekler cennetini tercih ettin

yanıt3
yanıt4
SAMIRSAKLI YOGURT:

vay gevurun çocuğu

6
2
yanıtYanıtla
BİR SİVASLI DER Kİİİİİİİİ:

GAVURUN BEBAĞI

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title