Haberler

Jurgen Klopp: Balotelli için En İyisi Başka Kulüpte Devam Etmesi

Güncelleme:

Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, beklenen performansı bir türlü sergilemeyen Balotelli için "Herkes için en iyisi kariyerine başka bir kulüpte devam etmesi." dedi.

Luis Suarez'in Barcelona'ya transfer olmasının ardından, büyük umutlarla Liverpool kadrosuna katılan Mario Balotelli, beklentilerin çok altında kalmıştı. Bunun üzerine İtalyan oyuncu, Serie A ekiplerinden Milan'a kiralanmıştı. Milan'da da forma şansı bulamayan Balotelli, Liverpool'un sezon öncesi hazırlık kampına katıldı. Ancak Menajer Jurgen Klopp'a göre, Balotelli'nin takımda geleceği yok...

"REKABET EDEBİLECEK SEVİYEDE DEĞİL"

Bu durumu Balotelli'ye de ilettiğini ifade eden Klopp; "Mario şu anda, forvet hattındaki oyuncularla rekabet edebilecek seviyede değil... Herkes için en iyisi kariyerine başka bir kulüpte devam etmesi. Onu transfer etmekten mutlu olacak bir çok kulüp olduğunu düşünüyorum" dedi.

"SAMPDORIA PEŞİNDE"

Balotelli ile en yakından ilgilenen kulüp Sampdoria. Başkan Massimo Ferrero geçtiğimiz günlerde; "Sampdoria, Mario'nun yeniden kariyerini parlatması için mükemmel bir kulüp" yorumunu yapmıştı. Liverpool'un hücum hattında Sturridge, Ings, Origi ve Benteke gibi oyuncular bulunuyor. Balotelli, Milan'da kiralık olarak geçirdiği geçen sezon 23 maçta 3 gol atmıştı.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Jurgen Klopp Liverpool Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

civciv:

tam beşiktaşa yakışır böyle adamları çok severler.

2
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Süperlig tam buna göre. . .

1
1
yanıtYanıtla
dötlalesi:

böyle ucuz laleyi ancak beşiktaş ve Trabzonspor alır. Döküntü futbolcuyu ikisi de çok sever.

0
1
yanıtYanıtla
BJK li:

Gelsin Besiktas a . Burdaeski iyi haline geri gelir, Pascal Nouma, Q7 i BJK adam etti, Balotelliyi de adam haline getitir, BJK yildiz i sönen oyunculari yeniden diriltiyor , örnek Gökhan Töre örnek Gomez. Fener e giden yildizlarin yildizi ve futbol hayati bitiyor buda bir gercek. Civcivler ötmeye devam etsin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title