Haberler

Jülide Ateş, Dilencilere Para Atanları Lanetledi: Reziller, İnsan Müsveddeleri

Güncelleme:

Show TV Ana Haber spikeri Jülide Ateş, Madrid'deki insanlık dışı olay için "Reziller, insan müsveddeleri" diyerek sert tepki gösterdi.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Atletico Madrid ile PSV Eindhoven arasında oynanacak karşılaşmadan öncesi Hollanda ekibinin taraftarları, Plaza Mayor meydanında insanlık dışı görüntülerin yaşanmasına sebep oldular. Show TV Ana Haber spikeri Jülide Ateş, Madrid'deki insanlık dışı olay için "Reziller, insan müsveddeleri" diyerek insanlık ayıbına sert tepki gösterdi.

ŞINAV ÇEKTİRDİLER

Sıcak havada, kafede biralarını yudumlayan PSV'liler, dilenci kadınlara para atıp onları bir sağa bir sola koştururken, alınan her para sonrası "oley" çekti. Bununla da yetinmeyen Hollandalılar, dilencilere şınav çektirip para verdikleri bardakların içine bira döktüler.

"REZİLLER, İNSAN MÜSVEDDELERİ"

Tüm dünyanın lanetlediği görüntülere isyan eden Show TV Ana Haber spikeri Jülide Ateş, "Reziller, üzücüymüş. Yeter mi bunu söylemek. İnsan müsveddeleri. İnşallah siz de aynı duruma düşersiniz demek geliyor insanın içinden. Reziller!!!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Jülide Ateş Eindhoven Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (47)

Aynı Gemideyiz:

Alan memnun Atan memnun. . Dilencilere para atıp eğlenirken dilencilerde parsayı topluyor Abartılacak ne durum var bunda. Dilenciler 100 eur topladılarsa çeker giderler. . hiçde fena para değil. . .

3
16
yanıtYanıtla
serdar:

seninle hiçbir şekilde aynı gemide olmayız . İnsan müsfettesi. . .

yanıt2
yanıt0
sınır:

aynı fikirdeyim, zorla yaptırılan birşey yok, , zaten onlarda para versınler diye hokkabazlık yapıyorlar, , adamlara kızacağınıza suriye batağını yaratıp insanları bu duruma düşürenlere kızın, , ,

yanıt0
yanıt0
kazanci ALİ:

batinin kani bzuk . . bazi bati insanları hariç oda yüzde 3 olur.

16
1
yanıtYanıtla
mehmet:

araplar yıllar yıllı hep hainlik yapmışlardır. hep avrupa sevdalıları olmuştur bana bir tane müslüman ülke söyleyinki başında bulunan kral veya başkanın eşi ingiliz veya avrupalı olmasın hangi arap ülkesi savaştan kaçan kendi soylarından insanları ülkesinden barındırmıştır. hep avrupa sevdası avrupalılar gelmeyin diyo küfüre varan hakaretler ediyor ama illaki avrupa diyorlar. yarın suriyede savaş bitse ilk yapacakları türkiyeyi karalamak avrupayı göğe yükseltmek

10
6
yanıtYanıtla
f:

aynen mehmet bey

yanıt5
yanıt5
Kürt:

Araplar bin kat senden iyi...

yanıt5
yanıt5
Hftt:

Ya bu kadinin estetik burnu yuzunden haberi izleyemiyorm) o 2 ucgen delik, nasil tv na giriyorlar bunlar? O herkes bilen irkin torpili mi, ya da yonetmelerin torpili mi

3
13
yanıtYanıtla
Kürt:

Kadınlar suçlu bence.Ne olursa olsundu bunu RED EDECEKLER İDİ.Haksız mıyım ey millet?Lütfen,gerekçeli yorumunuzu da yazınız .Farklı açıdan bakayım.

8
5
yanıtYanıtla
gerçektürk:

Ankaradaki olaylara böyle tepki gösterseniz ne olur

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title