Haberler

Judo'da Yeni Sezon Değerlendirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, judo antrenörleriyle yeni sezon öncesinde toplantı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, judo antrenörleriyle yeni sezon öncesinde toplantı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, yeni sezon öncesi judo antrenörleriyle durum değerlendirmesi yaptı. Kulüp Genel Sekreteri ve branş sorumlusu Fatih Özkaraaslan öncülüğünde gerçekleşen toplantıya branş koordinatörü Alparslan Arslan, judo antrenörleri Abdülbaki Zorlu, Arzu Bayrak Kiraz, Bülent Yılmaz, Bahar Turşak, Fatma Bayraktar, Galip Şentürk, Gültekin Sevinç, Haluk Bayraktar, Handan Süloğlu, Hüseyin Özkan, İskender Özkanoğlu, Murat Kadayıf, Serdar Kiraz, Şahin Tursak, Ömer Baki Ayvaz, Gamze Şentürk, Uğur Küçük, Ufuk Bora, Orhan Kartal, Hamza Canca, Furkan Kılıç katıldı.

Toplantıda konuşan Branş yöneticisi Fatih Özkaraaslan, "Kulübümüzün en önemli ve vizyon branşlarının başında Judo geliyor. Kulüp olarak Judo da Türkiye'de önemli bir yerdeyiz. Bir marka kulübüz, bunlarda siz değerli antrenörlerimizin gayretleriyle oluyor. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Biz büyük bir aileyiz. Judoya desteğimiz artarak devam edecek. Başarı çıtasını birlikte daha da yükselteceğiz "dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alparslan Arslan Kağıtspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title