Haberler

Judo 3. Grand Prıx Müsabakaları Mart Ayında Samsun'da

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Mart ayında Samsun’da yapılması planlanan Judo 3.Grand Prix müsabakaları için Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Mart ayında Samsun'da yapılması planlanan Judo 3.Grand Prix müsabakaları için Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Vali İbrahim Şahin'i makamında ziyaret eden Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal, federasyonun Samsun ve Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İbrahim Şahin, Uysal'a çalışmalarında başarılar diledi. Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal da ziyaretin anısına Vali Şahin'e teşekkür plaketi sundu.

BÜYÜKŞEHİR ZİYARETİ

Vali Şahin ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, burada Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın şehir dışında olmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Federasyon Başkanı Uysal, geçen sene büyük bir başarı ile organize edilen 2. Judo Grand Prix mücadelelerine her türlü desteği veren ve organizasyonun başarılı olmasında büyük katkısı olan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden aynı katkı ve desteği beklediklerini dile getirdi. Uysal, bu sene yapılacak müsabakalarda yaklaşık 90 ülkeden katılımcı beklediklerini ve bu müsabakalarda da Türkiye'yi en iyi şekilde tanıtıp sportif olarak da en iyi başarıyı hedeflediklerini dile getirdi.

Uluslararası bir spor organizasyonu olan Judo Grand Prix müsabakalarının son 2 yıldır Samsun'da başarı ile organize edildiğini belirten Meclis Başkanvekili Turan Çakır, "Hem şehrimizin hem de ülkemizin tanıtımına katkı veren bu spor organizasyonu her geçen yıl daha da büyük ilgi görüyor. Böyle nitelikli ve uluslararası niteliği bulunan organizasyonlara Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman katkı verdik ve elimizden gelenin en iyisi ile vermeye de devam edeceğiz. İnşallah bu organizasyon daha uzun yıllar devam eder. Samsunla özdeşleşir ve biz de her zaman yanında ve arkasında oluruz. Şimdiden organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara, başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, şahsım ve Samsunlular adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun İl Temsilcisi İbrahim Güven ve Judo Federasyon yönetim kurulu üyeleri de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Ziya Yılmaz İbrahim Şahin Turan Çakır Fatih Uysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title