Haberler

Jr. Nba Tbf Ligi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu'nun (TBF) Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ile iş birliği yaptığı Jr. NBA TBFLigi bu yıl ikinci kez ve 11 Nisan-11 Haziran tarihlerinde SEK'in sponsorluğunda düzenlenecek.

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu'nun (TBF) Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ile iş birliği yaptığı Jr. NBA TBF

Ligi bu yıl ikinci kez ve 11 Nisan-11 Haziran tarihlerinde SEK'in sponsorluğunda düzenlenecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına TBF CEO'su Ömer Onan, NBA Avrupa ve Ortadoğu Başkan Yardımcısı Naci Cansun ile Tat Gıda Sanayi AŞ Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer katıldı. Jr. NBA TBF Ligi, 11-12 yaş grubu öğrencilerinin oluşturduğu toplam 30 takım arasında gerçekleşecek. Her NBA takımının ismi bir okula verilecek turnuvada maçlar İstanbul, Ankara, İzmir ve Tarsus'ta oynanacak. Bölge liderleri

İstanbul'daki finallere katılmaya hak kazanacak.

TBF CEO'su Ömer Onan, federasyon olarak Türkiye'de basketbolun gelişmesinin en büyük idealleri olduğunu vurgulayarak, "Çocuklarımıza küçük yaşlarda spor kültürünü aşılamalıyız. Bu lige çok önem veriyoruz. İnanıyorum ki çok güzel bir lig olacak. Çocuklarımız mutlu olacak. Bunun devamını da sağlamak istiyoruz. Bu ligde keyifli zamanlar geçecektir" şeklinde konuştu.

NBA Avrupa ve Ortadoğu Başkan Yardımcısı Naci Cansun da çocuklara basketbolu sevdirmek için önemli bir organizasyon gerçekleştirdiklerini anlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Açıklamalar

-Kura çekimi - Danaş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdi İpekçi Spor Salonu Ömer Onan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title