Haberler

Levent Nazifoğlu: Umut ve Tarık Nereden Teklif Gelirse Reddediyor

Güncelleme:

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, "Kadro dışı kalan oyuncular artık zorlamıyorlar ama nereden teklif gelse hayır diyorlar." diyerek Umut Bulut ve Tarık Çamdal'a serzenişte bulundu.

Galatasaray, Porto'da forma giyen Joseu'yi bir senelik kiraladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreninde konuşan Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, futbolcunun Galatasaray'a gelmek için uzun zamandır bir Galatasaraylı gibi gayret gösterdiğini belirterek, "Bu çabalarından dolayı kendisine teşekkür ederim. Josue'de satın alma opsiyon yok. Kulübü 5 milyon Euro gibi bir bedel biçti. Biz de yok dedik. Porto da Josue'yi kaybetmek istemiyor" dedi.

"DIARRA KONUSUNDA HENÜZ BİR HABER YOK"

Basın mensuplarının 'Diarra konusunda bir gelişme var mı' sorusuna Nazifoğlu, Diarra konusunda henüz bir haber olmadığı cevabını verdi.

"CANER ERKİN İÇİN ŞU ANDA BİR ŞEY YOK"

Inter'de forma giyen Caner Erkin'in kulüpte sorun yaşaması ve Galatasaray ile adının anılması ile ilgili olarak ise Nazifoğlu, "Caner Erkin için şu anda bir şey yok. Takımın kimyasını bozar" dedi.

"KADRO DIŞI KALANLAR NEREDEN TEKLİF GELİRSE REDDEDİYORLAR"

'Kadro dışı kalan futbolcular hala takımı zorluyor mu' sorusuna ise Nazifoğlu, "Kadro dışı kalan oyuncular artık zorlamıyorlar ama nereden teklif gelse hayır diyorlar. Burada Olcan'ı ayrı tutuyorum. Çünkü gayret gösteriyor. Umut'a İsviçre'den teklif geldi onu da kabul etmedi" şeklinde cevap verdi.

"BİR MAÇLIK PERFORMANSLA TRANSFER KARARI VEREMEYİZ"

Kardemir Karabükspor maçında takım olunamadığı yönündeki soru üzerine Nazifoğlu, "Geldiğimizde nerelerde problem olduğunu tespit ettik. Bir maçlık bir performanslı transfer kararı veremeyiz. Yaptığımız transferlerde çok iyi durumda. Serdar çok iyi durumda. Cavanda bir hafta sonra bize katılacak" dedi.

"MADDİ SIKINTIMIZ VAR AMA FORVET İHTİYACIMIZ DA VAR"

'Basın mensuplarının golcü transferi düşünüyor musunuz' sorusuna ise Nazifoğlu, "Golcü transferi Polodski'nin sakat olmasından dolayı dün forveti ikilemimiz gerekti yapamadık. Ama Eren tek başına kaldı. Maddi sıkıntımız var ama forvet ihtiyacımız da var. Yarın öbür gün başkanla bir toplantı yapacağız" şeklinde cevap verdi.

Selçuk İnan ve Snejder'in performansını da değerlendiren Nazifoğlu, "Selçuk ve diğer arkadaşlarla hep zaman görüşüyorum. Selçuk Beşiktaş karşısında çok iyilerdendi. Dün sadece Selçuk değil diğer arkadaşlarımız da kötüydü. Sneijder'a çok baskı yapıyorlar iki üç kişi ile yapıyorlar. Bizim şuan ona baskı yaparken diğer oyuncuların yapacağı yaratıcılık lazım" açıklamasını yaptı.

JOSUE: KARİYERİMİN EN MUTLU ANINI YAŞIYORUM

Sarı-kırmızılı futbolcu Josue, Galatasaray'a geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Kariyerimin en mutlu anını yaşıyorum. Türkiye'de çok teklif aldım ama Galatasaray'ın teklifinden sonra hiçbir teklifi düşünmedim. Yönetimin bu yönde beni almak için sarf ettiği gayretlerden dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

"GALATASARAY ÇOK TANINAN BİR KULÜP"

Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu belirten Portekizli futbolcu, "Avrupa'da, dünyada çok tanınan bir kulüp. Birçok oyuncunun rüyasını süslüyor. Ben o yüzden seçtim. ve kulübün bana hissettiği ilgi önemliydi. Bu hissiyatı gördüğüm için burayı tercih ettim. Futbolcu her zaman şampiyon olacak bir takımda oynamak ister. Ben de sadece şampiyonluk kovalayan Galatasaray'a geldim" diye konuştu.

"REKABETTEN FUTBOLUM GÜÇLÜ ÇIKACAK"

Basın mensuplarının forma rekabeti hakkındaki sorusuna ise Josue, " Wesley Sneijder, Selçuk ve diğer oyuncularla gireceğim rekabetten futbolum güçlü çıkacak. Onlardan öğreneceklerim de var. ve Galatasaray için en iyisini yapacağım" şeklinde cevap verdi.

"BRUMA VE ALEX TELLES İLE KONUŞTUM"

'Basın mensuplarının Galatasaray'a gelmeden önce kimle görüştün' sorusuna ise Joseu, "Buraya gelmeden önce konuştuğum isimler oldu. Zaten Galatasaray'ın büyük olduğunu biliyorum. Bruma ve Alex Telles'le Porto'da konuştum. Düşüncelerimle paralel söylemler dile getirdiler. Aileme de ayrıca çok teşekkür ederim. Ailem hep yanımdaydı ve destek verdi. Eşim buraya gelmemde büyük destek verdi. İnanılmaz mutluyum. Hayalini kurduğum bir kulüpteyim. Buradan söz veriyorum. En iyisini vereceğim" dedi.

İmza törenin ardından Joseu ailesi ile Galatasaray forması ile basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Wesley Sneijder Galatasaray Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title