Haberler

Josef de Souza'nın İmza Töreninde Güldüren Diyalog

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Josef de Souza'nın imza törenine Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'ya sorulan bir soru damgasını vurdu.

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası kampında bugün Josef de Souza'nın imza töreni vardı. Ancak imza törenine Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'ya sorulan bir soru damgasını vurdu.İmzadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı oyuncuya, Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo da eşlik etti.

Sarı-lacivertli kulübün gerçekleştirdiği flaş transferlerde büyük katkısı olan ve sosyal medyada Fenerbahçe taraftarının en çok konuştuğu isim haline gelen İtalyan Terraneo, basın toplantısında da bu esprilerle karşılaştı.

"BAŞKA TAKIMA ALDIM ONLARI"

NTV Spor Muhabiri Onur Tuğrul'un, "Sabahki maçtan sonra 2 arkadaşımızı bulamıyoruz. Acaba onları da transfer etmiş olabilir mi?" şeklindeki sorusu, eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Giuliano Terraneo'nun ise bu soruya, "Başka takıma aldım onları" cevabını verdi.

Fenerbahçe teknik heyeti ve basın mensuplarını karşı karşıya getiren maçı, Fenerbahçe'nin teknik heyeti kazanmıştı.

"FENERBAHÇE'NİN KUPALAR KAZANMASINA YARDIMCI OLURUM"

Fenerbahçe'de transferinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Josef, "Daha önce burada oynayan çok arkadaşım olmuştu. Bana çok olumlu görüşler bildirdiler. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü, farkları, buradaki çalışma ortamını anlattılar. Benim için iyi bir seçim oldu. Hazırım ve umarım Fenerbahçe'nin kupalar kazanmasına yardımcı olurum" dedi.

"ALEX'LE KONUŞTUKTAN SONRA..."

Transfer süreci öncesinde Alex Telles veya Fernandao gibi isimlerle konuşup konuşmadığının sorulması üzerine Josef, "Ne Alex Telles'le ne de Fernandao'yla konuştum. Sadece Alex de Souza'yla konuştum. Burada idol olarak görülen bir oyuncu kendisi. Bana harika bilgiler verdi, kesinlikle buraya gelmemi söyledi. Burada harika bir çalışma ortamı bulacağımı ve kariyerim için mükemmel bir adım olacağını söyledi. Onun tavsiyelerinden sonra, buraya gelme arzum daha da arttı. Çok mutluyum. Umarım başarılara ulaşırız" yanıtını verdi.

"BENİ ZORLAYACAĞINI SANMIYORUM"

Brezilya'da ligler devam ediyorken Fenerbahçe'ye gelerek kamp çalışmalarına katılmasının kendini zorlayacak olup olmamasının sorulması üzerine ise Josef, "Beni zorlayacağını sanmıyorum. Yeni değilim futbolda. 26 yaşındayım, bu zaman kadar fiziksel anlamda uzun süreli bir sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum. O tarz bir korkum yok, buraya maç oynayarak gelmemin daha da iyi olduğunu düşünüyorum. Neler yapabileceğimi biliyorum, formumla umarım takımıma yardımcı olabilirim" şeklinde cevap verdi.

"İKİ POZİSYONDA DA OYNAYABİLİYORUM"

Oyun tarzı hakkında bilgiler veren Josef, "Orta sahada 2 pozisyonda da oynayabiliyorum. İleriye dönük de defansif anlamda da. Vitor Pereira'yla Porto'da daha defansif oynuyordum, Sao Paulo'da ise daha önde oynuyordum. Nerede oynayacağıma Pereira karar verecek. Ben bu konuda rahatım. Hocamızın kararına saygı duyacağım. O bilir, ben sadece takıma faydalı olmak istiyorum" dedi.

PORTO DÖNEMİ HAKKINDA...

Porto'da neden istenilen başarıyı yakalayamadığının sorulması üzerine Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Porto'da oynarken başarılı olmadığım bir dönem yaşadım. Orta sahada Fernando oynuyordu ve kendisi harika bir oyuncu, şu an Manchester City'de oynuyor. Ondan yana kullanıyordu hocamız tercihini, ben dışarıda kalıyordum. Pereira Brezilya'ya dönmemi istemedi ama ben Brezilya'ya dönüp tekrar forma kazanmak istiyordum. Potansiyelimi ve kalitemi bildiği için benimle burada tekrar çalışmak istedi" şeklinde yorum yaptı.

Tesislere de övgüler yağdıran Josef, "Çok farklı, dünya standardında, belki en güzellerinden biri. Mükemmel bir ortam oluşturulmuş. Bu kadar güzel olmasa bu kadar yankı bulmazdı zaten bu tesis" dedi.

TERRANEO'NUN GÖRÜŞLERİ...

İmza törenine katılan Sportif Direktör Giuliano Terraneo ise Josef de Souza'nın transferi hakkında şu sözleri kullandı: "Souza gibi bir oyuncuyu burada görmekten dolayı çok mutluyum. Belli bir zaman aldı oyuncumuzu buraya getirmek. Ama sonunda multuyum ki bizimle beraber, böyle büyük bir oyuncu. Hem idari anlamda hem de hocamızın çok istediği bir oyuncuydu, onun transferinin bir başarı olduğunu düşünüyorum"

Transfer dışındaki planlarının sorulması üzerine Terraneo, "Şu anda geleceğe dönük planımız, yaptıklarımızın işlemesi. Hocaya ve oyunculara yardım edelim, bunun içn çalışacağım. Kıymetli oyuncular getirdik, sıradan kişiler getirmedik, Yardımcı olacağız onlara" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Topuk Yaylası Fenerbahçe Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

..:

Aaa cincon ekibi yorum yazmamış mı üzüldüm bak :(

6
2
yanıtYanıtla
ULTRA ASLAN:

Ayip ettin yazmazmiyiz Civcivbahceliler bu habere yazilmazmi yokki sizden baska STRESS TOPUMUZ sizde olmasaniz biz kime Gülecez Allah Azizime zeval vermesin TERRANOE''ninde keyfi yerinde KOMISYON manyagi oldu Azizin sayesinde köselik oldu Adam. .

1
3
yanıtYanıtla
portofino:

Yilin transferi.Ben Brezilyalilarin zeki,cevik ve ahlaklisini severim.

1
0
yanıtYanıtla
sahte gülücükler...:

-başka takıma aldım onları. . . -ehöhöheuene var bu kadar gülecek anlamadım???

0
0
yanıtYanıtla
fb:

Selam Ben TERRANEO

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title