Haberler

Josef De Souza kimdir ? Fenerbahçe'de De Souza sesleri

Güncelleme:

Josef De Souza kimdir ? Fenerbahçe'de De Souza sesleri. Brezilya'nın Sao Paulo Kulübü, orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Josef De Souza kimdir ? Fenerbahçe'de De Souza sesleri. Brezilya'nın Sao Paulo Kulübü, orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını açıkladı. Kadrosunu Simon Kjaer, Şener Özbayraklı ve Fernandao gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, Sao Paulo forması giyen Josef de Souza için görüşmelere başladı.

8 MİLYON EURO

Sao Paulo resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; Fenerbahçe ile Sao Paulo arasında 8 milyon Euro'luk bir görüşme yapıldığı belirtildi. Souza'nın Fenerbahçe ile görüşeceği için Atletico Paranaense ile oynanacak maçta Sao Paulo forması giymeyeceği ifade edildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Brezilya basınına göre kulüpler arasında anlaşma sağlandı. Şu an sadece Fenerbahçe'nin Souza ile anlaşmasının beklendiği, anlaşma sağlandıktan sonra imzaların atılacağı kaydedildi. Sao Paulo'nun bu transfer ücretinin sadece %35'ini alacağı, geri kalan %65'inin ise Porto tarafından alınacağı kaydedildi. Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın 2010 ila 2012 yılları arasında birlikte çalıştığı Souza'yı özellikle istediği kaydedildi.

ATLETICO MADRID DE İSTEDİ

Ayrıca, Madrid merkezli ünlü spor gazetesi Marca, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Fenerbahçe'nin görüştüğü Josef de Souza ile birlikte orta sahada birlikte oynadığı Rodrigo Caio'yu istediğini yazdı. Atletico'nun bu transferden vazgeçmesinin nedeni olarak Sao Paulo'nun Souza için 8 milyon Euro istemesi, Caio'nun ise yaşadığı sakatlıklar olduğu ifade edildi.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NDA DA OYNADI

26 yaşında ve 1.88 boyundaki Souza, Vasco altyapısından çıktıktan sonra 2010 yılında 3 milyon euro karşılığında Porto'ya transfer oldu. Porto'da Vitor Pereira ile 2 yıl geçirdi. Porto, Souza'yı Şubat 2012'de Gremio'ya kiraladı. Daha sonra Gremio ve Sao Paulo formaları giyen Souza, 11 Ekim 2014'te ilk kez Brezilya Milli Takımı'na seçildi. Arjantin maçında yedek bekleyen Souza, Japonya maçında 18 dakika forma giydi. Souza, Fransa ile oynanan maçta 4, Şili ile oynanan maçta 60 dakika forma giydi.

Kaynak: Sporx

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Sao Paulo Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title