Haberler

    Jose Sosa'dan Beşiktaş Taraftarına Mesaj Var

    Yaz transfer sezonu başlar başlamaz Beşiktaş ile restleşen ve Milan'a gitmek için kriz yaratan Jose Sosa, süreç boyunca sessizliğini korumuştu.

    Yaz transfer sezonu başlar başlamaz Beşiktaş ile restleşen ve Milan'a gitmek için kriz yaratan Jose Sosa, süreç boyunca sessizliğini korumuştu. Transferin gerçekleşmesinin ardından bir süre daha sesi soluğu çıkmayan Arjantinli yıldız, sular durulduktan sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

    Beşiktaş taraftarına seslenen Jose Sosa, Türkçe yazdığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

    "Merhaba, hiç kimseyi rahatsız etmek istemediğimden şu ana kadar sessiz kalmayı tercih ettim. Ancak uzun bir aradan sonra tüm Beşiktaş taraftarını buradan selamlamak istiyorum. Beşiktaş Kulübü'nde ve İstanbul şehrinde çok güzel 2 yıl yaşadım. Beşiktaş taraftarı, kulüp çalışanları, takım arkadaşlarım, herkes bana çok iyi davrandı. Bu iki yıl zarfında lig şampiyonluğu yaşadık. Boğazda başlayan ve Vodafone Arena'da devam eden kutlamalar hayatım boyunca hafızamdan silinmeyecek. İnanılmazdı. Bugün futbol hayatıma başka bir yerde devam etsem de, Beşiktaş taraftarı kalbimden asla silinmeyecek. Çok teşekkür ederim Beşiktaş…"

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title