Haberler

Jose Sosa: Beşiktaş'ta Uzun Yıllar Forma Giymek İstiyorum

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, "Beşiktaş'a isteyerek geldim ve burada uzun yıllar forma giyip kupalar kaldırmak istiyorum." dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, siyah-beyazlı takıma isteyerek geldiğini ve uzun yıllar burada forma giyerek kupalar kaldırmak istediğini söyledi.

Siyah-beyazlıların Arjantinli futbolcusu Sosa, Lig Tv'ye açıklamalarda bulundu. İstanbul'da olmaktan mutlu olduğunu belirten Sosa, "Antrenman tesislerimiz tek kelimeyle mükemmel. Formaların hepsi çok güzel ama kırmızı-beyaz formanın bende ayrı bir yeri var" dedi.

"TRABZONSPOR BANA TALİP OLMUŞTU"

Beşiktaş'ın, transferi için çok çaba sarf ettiğini vurgulayan Sosa, "Bu benim için çok önemliydi. Hamit ile konuşma imkanım olmadı ama Almanya'da forma giydiğim dönemde Trabzonspor bana Hamit vasıtasıyla talip olmuştu" diye konuştu.

"HEP BERABER BAŞARIYA KOŞACAĞIZ"

Arjantinli futbolcu, kariyerinin en iyi dönemlerini 10 numara bölgesinde oynarken yaşadığını ifade ederek, "Yaptığımız her antrenmanda takım arkadaşlarımı tanıma imkanım oluyor. Elimizde başarıyı yakalamak için tüm imkanlar var. Camianın bana olan güveni, adaptasyon dönemimi kolay geçirmemi sağlayacak. Hep beraber başarıya koşacağız" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'TA İYİ İŞLER YAPMAK İSTİYORUM"

Arjantin formasıyla Dünya Kupası'nda forma giydiğini hatırlatan Sosa, "Arjantin Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda forma giymek çok önemli bir olay. Bunu başardığım için çok mutluyum. İlk başta Beşiktaş'ta iyi işler yapmak istiyorum. Takımda benimle aynı dili konuşan birçok isim var. Bu da hayatımı kolaylaştırıyor" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de çok zorlu bir mücadele olduğunu bildiğini dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, "Arkadaşlarım, Süper Lig'de harika isimlerin oynadığını söyledi. Hocamızla oturup konuşmadık. Duran topları kimin kullanacağına Slaven Bilic karar verecektir. Beşiktaş'a isteyerek geldim ve uzun yıllar burada forma giyip kupalar kaldırmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Beşiktaş İstanbul Lig Tv Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title