Haberler

Jose Rodriguez, Twitter'dan "Terörist Türkiye" Yazdı

Güncelleme:

Galatasaray'ın İspanyol oyuncusu Jose Rodriguez, twitter'dan "Terörist Türkiye" yazdı, daha sonra bunu silip "Ankara" yazılı tweet attı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Jose Rodriguez, Ankara'daki patlama sonrasında büyük bir gafa imza attı.

Ankara'nın Kızılay semtinde yaşanan bombalı saldırı sonrasında onlarca kişi hayatını kaybederken futbol dünyası da olaya tepki veren açıklamalar yaptı.

ÖNCE YAZDI, SONRA SİLDİ

Ancak Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Rodriguez'in patlama hakkında attığı bir tweet olay yarattı. Sarı kırmızılı futbolcu, "#terroristturkey" yazılı bir tweet atarken gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını silip "#ankara" yazılı bir tweet attı.

Rodriguez'in bu hatası sonrasında birçok kişi Galatasaraylı oyuncuya tepki gösterdi.

Rodriguez'in ilk tweet'i:

Rodriguez'in son tweet'i:

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kızılay Spor Haberler

500

Yorumlar (64)

Huzur kalmadi:

Dogru yazmis niye sildiki:((

59
69
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

Dikkat ettiniz mi Akp başa geldi geleli rezillik üstüne rezillik düşenin düşmanı çok olur derler tıpkı onu yaşıyoruz şuan. Bizi bu durumlara siz getirdiniz Akp liler yazıklar olsun o oy verdiğiniz parmaklara Ankara''da oturuyorum biz burada mucize yaşıyoruz. Bu patlamada komşumuzun Üniversite öğrencisi kızı yoğun bakımdaydı az önce haberi geldi vefat etti diye. Daha ne zaman akıllanacaksınız?Her birimiz öldüğünde mi ya da evlerimize mi atıldığında mı bombalar?Söyleyin!

21
43
yanıtYanıtla
Lazoğlu:

Simdi propoganda yapmanin zamani deyil akp terorle mucadele ediyor eskisi gibi yalanciktan yapmiyor onlar darbe yedikce saldiracak simdi eskisinde cokta daha gucluyuz sende bi dusun birlik zamani

yanıt20
yanıt3
karadenizli:

la sahte ülkücü akpden önce teror yokmuydu

yanıt41
yanıt5
musa dunya:

sen evet mucize yaşıyorsun teröristlere kızman gerekmiyor mu bu eylemi yapanlara yaptıranlara kızman gerekmiyor mu böyle mal mal bakarsan dünyaya mucize yaşadığına sevinebilirsin

yanıt29
yanıt4
Ülkücü:

Ahmak, cahil insanlar ben teröristlere laf etmeyi de bilirim hep de ederim. Siz merak etmeyin. Onları bu derece şımartanlar her şekilde taviz verenlere laf ediyorum. Yılanın başını ezmedikçe terör bitmez. Bir de benim vatanseverliğime laf atarsınız ya ona yanarım. Bu ülkede ülkücü zihniyet olmasa gidecek toprağınız olmaz. Dikkat edin doğuda görev yapan aslanlara çoğu ülkücü. Biliyorum sizi yargılamam yanlış birlik olmalıyız ancak gözümün önünde olanlara daha fazla katlanamıyorum.

yanıt0
yanıt0
MALATYALI:

ADAM ACIMIZI PAYLAŞMAK İÇİN TWEET ATMIŞ YANLIŞ YAZMIŞ ORTALIĞI KARIŞTIRMAYIN FIRSAT DÜŞÜKÜNÜ TERÖRİSTLER

59
4
yanıtYanıtla
trakyali:

Kurtlerin kentlerini koylerini bombalarsaniz daha kotu olaylarda olabilir

11
48
yanıtYanıtla
...:

adam doğruyu yazmış sonucda dışardan bakıldığında türkiye böyle gözüküyor hükümet sayesinde

25
34
yanıtYanıtla
Has BJK''li:

GS''li yobazdan başka ne beklenirdi ki.

11
43
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title