Haberler

    Jose Mourinho'dan İtiraf "20 Dakikada İkna Ettim"

    Jose Mourinho, kalan 1,5 ayda takıma yeni bir takviye yapmayacaklarını açıkladı.

    Chelsea Menajeri Jose Mourinho, transfer döneminin kapanmasına 1,5 aylık bir süre olmasına karşın kadrolarına yeni bir oyuncu katmayacaklarını açıkladı.

    Cesc Fabregas, Diego Costa ve Filipe Luıs'i transfer eden Chelsea, Hajduk Split'in 19 yaşındaki genç yıldızı Mario Pasalic'i de renklerine bağlamıştı. Üç sezondur Atletıco Madrid'de kiralık olarak forma giyen Thibaut Courtois da Londra kulübüne geri dönmüştü.

    Maviler, David Luiz'i Paris Saint Germain'e Demba Ba'yı da Beşiktaş'a satarken, Samuel Eto'o, Ashley Cole ve Frank Lampard'ın sözleşmesini uzatmamıştı.

    Transferde kulübün çok hızlı ve verimli bir politika izlediğini belirten Jose Mourinho, "Sadece aldığımız oyuncular nedeniyle değil, bu kadar kısa bir süre içinde gerçekleşen transferler nedeniyle kulübün harika bir iş yaptığını söylemem gerekiyor" ifadelerini kullandı.

    Bir an önce sezonun başlamasını beklediğini belirten Portekizli menajer, takıma yeni katılan Fabregas'ı ikna etmesinin ise sadece 20 dakika sürdüğünü dile getirdi.

    Ntvspor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesc Fabregas Jose Mourinho Diego Costa Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title