Haberler

    Jorge Mendes: Ronaldo 40 Yaşına Kadar Oynayacak

    Güncelleme:

    Menajer Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo'nun 40 yaşına kadar oynamayı planladığı İspanyol ekibinde jübile yapacağını söyledi.

    Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunun futbolu İspanyol ekibinde bırakacağını açıkladı.

    Brezilya'nın Globo Esporte gazetesine konuşan Mendes, "Ronaldo futbolu Real Madrid'de bırakacak. Orada mutlu ve kazanacağı daha çok başarı var." diyerek transfer konusunda son noktayı koydu.

    "40 YAŞINA KADAR OYNAYACAK"

    Oyuncusu Ronaldo'nun 40 yaşına kadar Real Madrid'de kariyerini sürdürmeyi planladığını kaydeden ünlü menajer, "Raul ve Alfredo Di Stefano'ya saygım sonsuz. Ama Ronaldo'nun kazandırdığı başarıların ardından 7 numaralı formasının futbolu bıraktıktan sonra müzeye kaldırılması gerektiğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.

    "ÇOK CİDDİ FARK VAR"

    Bu sezon 25'i ligde 32 gol kaydeden Ronaldo'nun açık ara dünyanın en iyisi olduğunu kaydeden Mendes, "Gelecekte onu geçebilecek biri olacağını zannetmiyorum. Onunla dünyanın en iyi ikinci oyuncusu arasında çok ciddi bir fark var." yorumunda bulundu.

    "RONOLDA, BU DEĞİŞİMİN BAŞLAMA VURUŞUNU YAPTI"

    Real Madrid'de başarıya doğru değişimin oyuncusuyla başladığını kaydeden Mendes, "5-6 yıl önce Real Madrid bu kadar başarılı değildi. Herkes Barcelona'nın dünyanın en iyisi olduğunu söylüyordu. Ancak Ronaldo bu değişimin başlama vuruşunu yaptı" şeklinde konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Jorge Mendes Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (7)

    MILLIYETCIMobil-ANDROID:

    Helal olsun yakisir Yigit adam

    20
    3
    yanıtYanıtla
    vovodelMobil-ANDROID:

    müslüman dostu ronaldoya basari dolu yillar diliyorum. fakat pele ve maradons da dahil dünyanin en iyisi messi o bir fenomem

    6
    13
    yanıtYanıtla
    Hüseyin BademMobil-IOS:

    Oynar tabe, fenevde oynar hemde.. Fenevde Krasic oynuyor Ronald'ı mu oynamayacak?

    9
    5
    yanıtYanıtla
    Forza körfez:

    gelmiş geçmiş üç oyuncu sayacak olsam zidane ronaldinho cristiano ronaldo

    11
    2
    yanıtYanıtla
    MessiiiMobil-IOS:

    Oda bişemi ben 50 yaşına kadar oynucam leo messii

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Yasli Ronaldo:

    Su anda kac yasinda oldugu nu yazmadan yani referans noktasi vermeden istersen 100 yasina kadar oynayacak de ne anlami var. Kac yasinda Ronaldo?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    MerhabamobilWeb@haberler.com:

    Iyi misiniz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title