Haberler

Jokey, Kırbaçladığı Atıyla Birlikte Yere Yığıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da düzenlenen at yarışlarında İstanbul Kızı isimli atın jokeyi, atını yarışın başından sonuna kadar acımasız şekilde kırbaçlayınca atla birlikte yere yığıldı.

Şanlıurfa'da dün düzenlenen at yarışlarının 3. koşusunda izleyenler şoke eden bir an yaşandı.

Bindiği safkana yarışın son düzlüğünde kurallara uygun olmadık şekilde sert ve fazla sayıda kamçı vuran acemi apranti, tam aynanın önünde dayaktan bunalan ve dengesini kaybeden atıyla birlikte devrilerek büyük bir faciayı da son derece ucuz atlattı.

AT YERE YIĞILDI

7 numaralı İstanbul Kızı isimli ata binen Apranti Hışman Çizik, yarışın başından sonuna kadar dövdüğü atının, finiş çizgisini geçtikten sonra yere yığılmasına engel olamadı.

Düştükten sonra yerden kalkamayan at dördüncü olup sahibine 2000 TL kazandırsa da atın son durumu hakkında bilgi verilmedi.

295 TL PARA CEZASI VERİLDİ

Apranti Hişman Çizik'e, Şanlıurfa Komiserler Kurulu tarafından "Hatalı kamçı kullanması nedeniyle" 295 TL para cezası ile 15 gün at binmeme cezası verildi.

Yarışı seyreden binlerce yarışsever sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirirken "Hipodromlardaki kamçı şiddetine" dikkat çektiler.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şanlıurfa İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (105)

kütahyalı:

ata vurduğu kırbaçları sayıp aynısını ona vurun. ben de atın menejeriyim. . .

22
0
yanıtYanıtla
emekli:

295 lira para cezası yazık getirin kırbaçlıyalım 500 lira veririz o adamı merhametten yoksun

18
0
yanıtYanıtla
ferit karakeçimobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar ben hisman çizik in menejereyim simdi her kes duzgun yorum yapsin üstundeki candir sizin bedua yapmaniza gerek yok kasten bisi yapmamis bi de atin saglik durumuda gayef iyi

0
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınasf:

atla insan yer değiştirmeli bence.

15
0
yanıtYanıtla
behlül:

hayvan herif! sırf bu olay için boykot edilir bu tjk! Bu jokey gönderilmeden tjk ya huzur yok!

13
1
yanıtYanıtla
misafir 33:

TJK kaldırılmalııı

12
2
yanıtYanıtla
X Mobil-IOS:

Sucuk olmaya gitmiştir o at şimdi yazık sofralarımızı süslücek sucuk olarak

5
9
yanıtYanıtla
ferit karakeçimobilWeb@haberler.com:

Ben hişman çizikin menejereyim lütfen arkadaslar bu yorumlari yapiyorsunuz bedua edenler var bunlar normal birseydir cocuk kasten biside yapmamis zaten onunda cani can dir yani

0
14
yanıtYanıtla
AlmancıMobil-IOS:

Acimasiz hain bu jokey i spordan men etmek gerek. Aynı ata verdigi kırbaç i bide ona vermek gerek!

12
1
yanıtYanıtla
35mobilWeb@haberler.com:

At onun üstüne binsin onu kırbaşlasın şerefsiz adam

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title