Haberler

John Terry İçin Fenerbahçe İddiası

İngiliz basını, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen John Terry'nin kariyerini Türkiye ya da Çin'de sürdüreceğini iddia etti.

İngiliz basını, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen John Terry'nin kariyerini Türkiye ya da Çin'de sürdüreceğini iddia etti.

Londra ekibinde 1998 yılından bu yana forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek İngiliz futbolcuya geçen yaz Çin'de yaptığı tur sırasında büyük ilgi gösterildiğini hatırlatan gazeteler, aralık ayında 35 yaşına girecek İngiliz futbolcunun çok sayıda Çin kulübünden teklif aldığını aktardı.

Deneyimli savunma oyuncusuyla Fenerbahçe'nin de ilgilendiğinin belirtildiği haberlerde, Terry'nin tercihini yaz transfer döneminde Premier Lig'de forma giyen Robin van Persie ve Nani gibi iki yıldız futbolcuyu renklerine bağlayan sarı-lacivertli takımdan yana kullanabileceği yorumu yapıldı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, bu sezon ligde dört maçta forma şansı verdiği Terry'yi Şampiyonlar Ligi'ndeki Maccabi Tel Aviv ve Porto maçlarında yedek kulübesinde oturttu.

Chelsea'deki kariyeri boyunca 672 maça çıkan ve 62 kez rakip fileleri havalandıran Terry, 4 kez Premier Lig, 1'er kez Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, 5 kez Federasyon Kupası, 3 kez de Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Queens Park Rangers forması giyen Anton Ferdinand'a yönelik ırkçı ifadeler kullandığı iddialarıyla gündeme gelen İngiliz futbolcu, federasyonla görüş ayrılığı yaşamış ve geçen yıl milli takım kariyerini noktaladığını açıklamıştı.

David Beckham'ın yerine 2006'da milli takım kaptanlığına getirilen Terry'nin, takım arkadaşı Wayne Bridge'in kız arkadaşıyla yaşadığı ilişki sonrasında ve Ferdinand'a ırkçı ifadeler kullandığı iddiasının ardından kaptanlığı iki kez elinden alınmıştı.

Kaynak: AA / Spor

John Terry Türkiye Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title