Haberler

Johan Cruyff'un Ölümü

Futbol dünyasının yıldız isimleri, hayatını kaybeden Barcelona Kulübü ve Hollanda Milli Takımı'nın efsanevi ismi Johan Cruyff'u, sosyal medya hesaplarından yolladıkları mesajlarda andı.

Futbol dünyasının yıldız isimleri, hayatını kaybeden Barcelona Kulübü ve Hollanda Milli Takımı'nın efsanevi ismi Johan Cruyff'u, sosyal medya hesaplarından yolladıkları mesajlarda andı.

Barcelona'nın forvet oyuncusu Lionel Messi, Facebook hesabına "Bir efsane daha bizi bırakıyor." yazdı. Futbol tarihinin en büyük futbolcuları arasındaki Diego Armando Maradona, "Asla seni unutmayazağız, sıska." şeklinde bir mesaj attı. Pele ise "Büyük bir insanı kaybettik. Onun mükemmellik örneğini devam ettirelim." ifadelerini kullandı.

Bir dönem Barcelona'da forma giyen Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Sameul Eto'o, Cruyff için "Gerçek bir efsane, en büyüklerden biri oldun. Bıraktığın vasiyetin her zaman kalacak." mesajını paylaştı.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane ise "Futbolu güzelleştirdiğin için teşekkürler. Huzur içinde yat Johan Cruyff." paylaşımında bulundu.

Cruyff ile ilgili mesajlar sadece futbolculardan gelmedi. İspanyol tenisçi Rafael Nadal, "Tanıma fırsatı bulduğum Johan Cruyff'un ölümünden dolayı çok üzgünüm. Spor için çok önemli biri." yorumunu yaptı.

Öte yandan Barcelona Kulübü, 27 Mart cumartesi günü Nou Camp Stadı'nda Cruyff için özel bir taziye bölümü açılacağını duyurdu. Kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu, kulübün resmi televizyonundan yaptığı açıklamada, "Johan Cruyff figürü olmadan bugünkü Barcelona anlaşılmaz. Futbolu onun aracılığıyla tanıyan bir nesil için büyük bir eğitmendi. Futbolu değiştirip modernleştirdi ve yeni bir oyun felsefesi getirdi. Bugün, futbol dünyası ve Barcelonalılık için çok üzücü bir gün." ifadelerini kullandı.

Yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek 68 yaşında hayatını kaybeden Cruyff'un cenazesinin, ailesinin isteğiyle sade bir törenle defnedilmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Spor

Johan Cruyff Lionel Messi Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title