Haberler

Korumalarından, Kadın Gazeteciyi 'Taciz' Etmelerini İstedi

Güncelleme:

Rus Liberal Demokrat Parti lideri Jirinovski korumalarından gazeteciye küfretmelerini, onu öpmelerini ve sert biçimde taciz etmelerini istedi.

Rusya'nın ani çıkışları ve saldırgan tavırları ile bilinen aşırı sağcı Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski yine bir skandala imza attı. Duma'da düzenlediği basın toplantısında, bir kadın gazetecinin Ukrayna ile ilgili sorusuna sinirlenen Jirinovski, önce hakaret ve küfürler yağdırdı daha sonra da korumalarını bu gazetecinin üzerine iterek ona küfretmelerini, öpmelerini ve sert biçimde taciz etmelerini istedi.

"TACİZ EDİN" DİYE HEDEF GÖSTERDİ

Ria haberde yer alan bilgiye göre, MİA 'Rossiya Segodnya gazetesi muhabiri Jirinovskiy'e,Ukrayna'nın Rus vatandaşlara ülkeye giriş yasağını getirmesinden sonra Rusya'nın da Ukrayna'ya misilleme yapması gerekiyor mu sorusunu yöneltti. Şimdiye kadar benzer çıkışlarıyla tanınan Jirnovsky, gazeteciye sert bir şekilde seslendi ve beraberindeki parti üyelerine, gazeteciyi 'taciz etmeleri için onu hedef gösterdi.

HAMİLE OLMASI DA YETMEDİ

İnterfaks muhabirlerinden birinin Jirinovsky'nin bir bayana hakaret ettiğini üstelik bu bayanın hamile olduğuna dikkat çekmeye çalışsa da bu açıklamalar Jirinovsky'yi durdurmaya yetmedi. Bu sefer de İnterfaks muhabirine dönerek, 'İnterfakst'taki işinizden kovulacaksınız, o kadar! Başka sorusu olan var mı diye bağırdı.

"KABUL EDİLEMEZ"

MİA Rossiya Segodnya'dan yapılan açıklamada, Jirinovsky'nin davranışının kabul edilemez olduğu ve bir an önce özür dilemesi gerektiği belirtildi. Rossiya Segodnya, Duma Başkanı Sergey Narışkin'e de yazılı başvuruda bulunarak, Jirinovsky'nin bir ay süreyle Duma'daki konuşmalarının yasaklanmasını istedi. Ayrıca, Jirinovsky'nin Rossiya Segodnya ve İnterfaks gazetesinin muhabirlerinden ve kamuoyu önünde özür dilmesini talep etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vladimir Jirinovski Rusya Federasyonu Ukrayna Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

rojhatkinem@hotmail.com:

Buna kimse inanmaz bizim pisküvetçi gibi hesap yapması lazım

11
15
yanıtYanıtla
ademademm@hotmail.com:

yanlışlıkla rusyada başbakan filan seçilirse elindeki güçle dünyayı taciz eder,böyle yaşları geçmiş insanları kucağa oturtturacan masal anlatacan.gözleri doymayan şerefsiz yaşlı başlı insanların yüzünden çoğu ülkelerde işsizlik artıyor kendilerini ölene kadar hizmet ettirtmek için demekrasiyi araç olarak görüyorlar sonrada seçildinmi demokrasi oluyor ceza.ülkemizdede böyle müslüman garibeler çoğunlukta.ALLAH tez zamanda böyle insanlardan ülkemizi ve dünyayı kurtarsın

6
0
yanıtYanıtla
muratmuratyildiz76@hotmail.com:

Bu adamı biz türkiyede hapse yıktı ay yattı. Bir bildiğimiz varmış demek

5
1
yanıtYanıtla
yilmaz turanturanylmz@hotmail.com:

ox ?? ???????!!

1
1
yanıtYanıtla
ahmetgüzelkabakcıahmetguzelkabakci@hotmail.co:

karekter yapısı na göre bence davranışı doğal öyledeğilmi adamın yapısıooo bence yaptığı onun karekter yapısına uygun sizcede öyle değil miii???????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title