Haberler

Jimnastik "Kocaeli' ile Parlayacak"

Güncelleme:

Suat Çelen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden jimnastik salonunda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun önem verdiği branşların başında gelen jimnastik sporuna, yatırımlar tüm hızıyla deva ediyor. Seka sporcu Eğitim merkezinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi jimnastik salonuyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü (Vinsan) yerleşkesinde yer alan jimnastik salonunun ise inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yatırımlara Hayran Kaldı

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tesislerini incelemeye, jimnastik Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri geldi. jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Başkan Vekili Emre Bağcı, Yönetim kurulu üyesi Ümran Songu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı aynı zamanda jimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Ali Yeşildal ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Kesen'le birlikte tesisleri inceleyen Başkan Suat Çelen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin jimnastik sporuna yaptığı tesis yatırımlarına hayran kaldı.

Cimnastik Kenti Olacak

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na jimnastik sporuna yaptığı bu büyük tesis yatırımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu yatırımları görmek bizi gerçekten son derece mutlu ediyor." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Suat Çelen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title