Haberler

Jfc Store'ye 'Erkek Giyim' Kategorisinde Kalite Ödülü

Lobin Türkiye, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü ve 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi kapsamında ’yılın enleri’ için ödül töreni düzenledi.

Lobin Türkiye, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü ve 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi kapsamında 'yılın enleri' için ödül töreni düzenledi. 'Erkek Giyim' alanında ödüle layık görülen JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yeni nesil kumaşlar üreterek dünyayı takip ettiklerini belirterek, 'Erkeksen Gelirsin' sloganıyla yola devam edeceklerini ifade etti.

Lobin Türkiye, DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği'nin ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin işbirliğiyle düzenlenen 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi Ödül Töreni Gecesi Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Geceye aralarında sanat camiasından Yeşim Salkım ile Serdar Gökhan'ın da bulunduğu ünlü isimler ile davetliler katıldı. 'Yılın enleri'nin açıklandığı gecenin açılış konuşmasını Lobin Uluslararası Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüketici Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Fahri Ustaoğlu yaptı. Ardından kendi mesleki alanlarında kaliteli ürün üreten ve tüketiciye ulaştıran işadamları, gazeteciler sırasıyla sahneye davet edilerek ödülleri takdim edildi.

'Erkek Giyim' alanında JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ödüle layık görüldü. Çakır adına ödülü Mine Ahıtürk aldı. Törenin ardından İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Çakır, yeni nesil kumaşlar üreterek dünyayı takip ettiklerini belirterek, 'Erkeksen Gelirsin' sloganıyla yola devam edeceklerini ifade etti.

Çakır, "Niteliğin karşılıksız kalmadığını görmek sevindiricidir. Kaliteyi her zaman uygun fiyata planladık. Yalnız fark edilmesi, tüketici tarafından fark edilmesi, çeşitli dernekler tarafından fark edilmesi bizi çok sevindirdi. Bundan sonra bu ödül bize gelecekle ilgili, bizim neler yapmamız gerektiğini fazlasıyla önümüze seriyor" dedi.

Kaliteyi ön planda tuttuklarını belirten Çakır, "JFC Store olarak erkek giyimindeyiz. Kaliteyi hep ön planda tuttuk. Mutlak tüketici için de geçerli olan fiyatı hiçbir zaman terk etmedik, terk etmeyeceğiz. Dolayısıyla sloganımız da 'Erkeksen Gelirsin' diyoruz. Yani erkeklere hitap ediyoruz. JFC inşallah bunu başaracaktır. Yani kaliteyi uygun fiyata her zaman, bugünden daha etkin bir şekilde vermeye devam edecektir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fahri Çakır Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title