Haberler

Jewex 2015" Başladı

"JEWEX 2015" başladı- İzmir'de sadece profesyonellerin ziyaret ettiği 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı düzenlenen törenle açıldı JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı, İzmir'de düzenlenen törenle açıldı.

"JEWEX 2015" başladı- İzmir'de sadece profesyonellerin ziyaret ettiği 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı düzenlenen törenle açıldı JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı, İzmir'de düzenlenen törenle açıldı. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 Nolu Holde sadece sektör temsilcilerine yönelik gerçekleştirilen fuara kuyumculuk sektörüyle ilgili yaklaşık 80 firma katıldı. Fuarın açılış konuşmasını yapan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, fuarın altıncı kez düzenlendiğine dikkati çekerek, "Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu fuar sadece profesyonel ziyaretçilere açık ancak. İzmirliler için bu fuarın akabinde 26 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında bir indirim haftası yapacağız. Bu tarihlerde tüm ürünlerde yüzde 40-50 indirim yapacağız" dedi. Konuşmaların ardından fuar açılışı dolayısıyla mankenlerin takıları sergilediği kısa süreli bir defile yapıldı, açılış kurdelesi kesildi. Davetliler açılıştan sonra fuardaki stantları gezdi. - Otomobil fiyatına yüzükFuarda kişiye özel tasarlanmış yaklaşık 25 bin dolar değerindeki yüzükler dikkati çekti.İzmirli kuyumcu Suat Özer, sergiledikleri yüzüklerin has altından yapıldığını belirterek, "Kenarları elmas ve pırlanta olan el işçiliği yapılmış. Kişiye özel yüzüklerdir, bir başka yerde yok. Bunların satış fiyatı 20-25 bin dolar arasında değişiyor" ifadesini kullandı. Dört gün sürecek olan fuarda, özel stantlarda alyans, altın, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, montür, gümüş takı, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saat, makina, kuyumculuk malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, yan sanayi, kuyumcu yazılımları, güvenlik araçları ürün ve hizmetleri sergileniyor. .

Kaynak: AA / Güncel

Gümüş İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title