Haberler

Jet Soyguncular' Bu Kez de Başakşehir'de

Esenyurt'taki mağaza soygunundan sonra Başakşehir'de bir telefon bayiine daha girmişler.

Esenyurt'taki mağaza soygunundan sonra Başakşehir'de bir telefon bayiine daha girmişler.

Başakşehir'deki soygun 2 dakika sürdü.

Haber İhsan YALÇIN İstanbul DHA

Maskeli 5 kişinin Esenyurt'taki mağaza soygunundan sonra Başakşehir'de bir telefon bayiine girdiği ortaya çıktı. Soyguncular buradan da yaklaşık 70 bin lira değerindeki cep telefonlarını alıp kayıplara karıştı. Soygun anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Başakşehir'de geçtiğimiz pazar günü saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Yüzleri maskeli 5 kişi lüks bir otomobille telefon bayiine gelip yaklaşık 2 dakika içerisinde 70 bin lira değerindeki 42 cep telefonunu çaldı. Bu anlar da iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

KOŞARAK GİRİP ÇIKTILAR

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, soyguncular otomobili telefon bayii önüne park ediyor. 5 kişinin bulunduğu araçtan yüzleri maskeli 4 şüpheli inip iş yerine koşuyor. Daha sonra da ellerindeki levyelerle iş yerinin kapı kilitlerini kırıp açıyor. Soyguncular reyon ve çekmecelerdeki cep telefonları hızla çantalara dolduruyor. Kısa bir süre sonra da şüpheliler dükkandan koşarak çıkıp, geldikleri araçla kayıplara karışıyor.

3,5 SAAT ÖNCE DE BAŞKA BİR MAĞAZAYI SOYMUŞLARDI

Yüzü maskeli kişiler bu olaydan yaklaşık 3,5 saat önce de Esenyurt'ta da bir elektronik eşya dükkanını 3 dakikada soymuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir İstanbul Esenyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title