Haberler

Jet Sosyete İstanbul'u Tercih Etti, Ultra Pahalı Lüks Turlar Başladı

Güncelleme:

Four Seasons, Boeing 757 uçağıyla aralarında İstanbul'un da bulunduğu rotalara ultra lüks uçakla dünya turu düzenlemeye başlıyor. En ucuz bilet fiyatı 119 bin dolar.

Dünya jet setini ağırlayan özel jet şu anda 16 günlük 'Sanat ile Kulis' turu kapsamında İstanbul'da...

Beş yıldızlı otel zinciri Four Seasons, konaklamadaki standartlarını gökyüzüne taşımaya başladı. Four Seasons, en yüksek konforla dünyayı keşfetmek isteyen zengin müşteriler için markalı jetini hizmete sunuyor. Lüks jet, şu anda 16 günlük "Sanat ile Kulis" turu kapsamında İstanbul'da bulunuyor. Dünya jet setine tur kapsamında Ayasofya ve Yerebatan Sarnıcı gezdirilecek. Ayrıca özel tur rehberleri eşliğinde İstanbul mimarileri keşfedilecek. 29 Nisan'da ise Four Seasons jeti İstanbul'dan Rusya'ya havalanacak. Four Seasons markalı jet, Ağustos'ta ise dokuz destinasyonla 24 günlük dünya turuna ABD'den başlayacak. Japonya, Çin, Maldivler, Tanzanya, Türkiye, Rusya ve Fas'ta durarak yolunu son olarak New York'a çiziyor. Her konaklamada misafirler o ülkedeki Four Seasons otellerinde kalıyor. 16 Ağustos'ta başlayıp 8 Eylül'de sona erecek lüks tur için kişi başı fiyatlar ise 119 bin dolardan başlıyor. Tur geneli dinamik şehirler, egzotik adalar, mimari harikalar ve doğal çevreyi kapsıyor.

İSTANBUL'A "JET" SET

Four Seasons, dünya jet setini İstanbul'a getiren ilk markalı özel jetini tanıttı. Yoğun çalışma temposuna sahip iş insanlarına hem hızlı, hem lüks dünya turu imkânı sunacak jet, el yapımı deri koltuklardan, spa seanslarına pek çok hizmeti bir arada sunuyor. Otelin logosunu gövdesinde bulunduran jet, deri koltuklar, pelüş halılar ve son derece modern lavabolarla donatılmış. Aşçıbaşının da yer aldığı görevliler rota boyunca 52 yolcunun spa işlemlerini ve çay saatlerini ayarlıyor. Ağustos ayında başlayacak 24 günlük dünya turu ise Japonya'da suşi yapmadan, Maldivlerde deniz biyologlarıyla dalmaya kadar pek çok benzersiz deneyim yaşatmayı da vaat ediyor.

İŞTE TURUN ROTASI:

1) ABD, Seattle: Lüks tur ABD'nin Seattle kentindeki Four Seasons otelinden start alıyor. Şehirde bir akşam yemeği ve gece eğlencesinin ardından sabah özel jet ile Pasifik üzerinden Tokyo'ya uçuluyor.

2) Japonya, Tokyo: İkinci durak Four Seasons'ın Tokyo Marunouchi'deki oteli oluyor. Burada en eski tapınağa gidilerek, gerçek suşi yapımı deneyimi yaşanıyor. Japonya'da dört gün kalınarak, Tokyo tüm yönleriyle keşfediliyor.

3) Çin, Pekin: Pekin'de dünya harikalarından biri olan Çin Seddi geziliyor. Daha sonra meşhur Tiananmen Meydanı ve Yasak Şehir deneyimli tur rehberleri eşliğinde geziliyor. Dileyenler, yerel uzmanlarla modern sanat dünyasını, dileyenler de Çin'in moda dünyasını keşfe çıkıyor.

4) Maldivler: Dördüncü durak Maldivler oluyor. Maldivlerde kum ve deniz keyfi yapılırken, biyologlarla birlikte dalmaya gidiliyor. Böylece sualtında çeşitleri 700'ü bulan balık, köpek balıkları ve yunusları gözlemlemek mümkün oluyor. Ayrıca adanın ünlü spasında üç gün boyunca rahatlama imkânı sunuluyor.

5) Tanzanya, Serengeti: Four Seasons Serengeti lüks safari kulübelerinde üç gün geçirilerek, vahşi doğa deneyimi yaşanıyor. Ultra lüks imkânlar ile Serengeti Ulusal Parkı'nda safari yapılıyor, ayrıca sıcak hava balonlarıyla efsanevi Afrika güneşinin doğuşu ve batışı seyrediliyor.

6) Türkiye, İstanbul: Afrika'nın vahşi hayatından, tarih ve kültür deneyimi için İstanbul'a geliniyor. Sultanahmet'teki Four Seasons'a yerleşilerek, Kapalıçarşı, Türk hamamı ve Topkapı Sarayı turları yapılıyor. Boğaz'da lüks tekne turu ile İstanbul'un hem Asya, hem Avrupa tarafları keşfediliyor.

7) Rusya, St Petersburg: St Petersburg'un kanallarında tekne turu yapılıyor, saraylar ve parlak tonlardaki binalar geziliyor. Ayrıca hem modern, hem antik eserleri inceleme imkânı sunulurken, tarihi Mariinsky Tiyatrosu'nda özel performans izleniyor.

8) Fas, Marakeş: Sondan bir önceki durak olan Fas'ta hem şehir turları, hem alışveriş yapılıyor. Dileyenlere ünlü Majorelle Botanik Bahçesi'ni keşfetme, Atlas dağlarına tırmanma veya geleneksel Fas Berberî köylerini ziyaret etme imkânı sunuluyor.

9) ABD, New York: Turun en son durağı ABD'nin kalbi New York oluyor. Hem dinlendirici, hem yorucu turun son akşamında Times Meydanı manzarası eşliğinde leziz bir kutlama yemeği yeniliyor.

ŞU ANDA İSTANBUL'DA

Four Seasons'ın yeni lüks uçağı ile 24 günlük konaklamalı dünya turunun fiyatı 119 bin dolardan başlıyor, alınan hizmetlere göre 130 bin dolara kadar çıkıyor. Four Seasons, geçtiğimiz günlerde yeni özel uçağını bir dakikalık video ile tanıttı. Dünya standartlarında concierge hizmeti ve 5 yıldızlı şefler tarafından hazırlanacak kişiye özel yemeklerin yanı sıra, tur boyunca tüm yolcuların zevkine özel programlar belirlenecek. Normalde 233 kişiyi taşıyabilen uçak sadece 52 yolcu misafir ediyor. Jet şu anda İstanbul'u da kaplayan 16 günlük "Sanat ile Kulis" turu için kullanılıyor. Uçağın her yolcusuna uçuş için iPad ve Bulgari amenity kit'ler veriliyor. Uçakta Moğol kaşmirinden özel battaniyeler ve Bose kulaklıkar dağıtılıyor. Menüler arasında acıkanlara istediklerinde Dom Pérignon şampanya ve Petrosyan havyarı ikram ediliyor. (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Japonya Fas Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Zerrab bin el kutu:

Türgeve de bi yüzlük atmak zorunda kalmışlardır Turkiyeye gelmek için. . . Uzun affetmez. . . .

3
0
yanıtYanıtla
AKREP KRALMobil-ANDROID:

Ka ka si si dal yazan embesil ya ilkokul çocukları sizden daha akıllı yazık senin gibilere acıyorum...

0
1
yanıtYanıtla
ragi1907:

bu fırsatı kesın kacırmam

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title