Haberler

    Jeremain Lens Meydan Okudu!

    Sarı-Lacivertliler'in son transferi Jeremain Lens, önceki gece İstanbul'a gelmişti.

    Sarı-Lacivertliler'in son transferi Jeremain Lens, önceki gece İstanbul'a gelmişti. Fenerbahçe, dün oyuncunun Sunderland'ten 1 yıllığına kiralandığını açıkladı. Başarılı oyuncu, iddialı açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye gelmeden önce Dirk Kuyt'ın fikrini aldığını söyleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Kuyt, Hollanda'da efsanelerden biri. Fenerbahçe'de de uzun yıllar oynadı. Burada taraftar ve yönetim tarafından çok sevildiğini biliyorum. Bana, 'Fenerbahçe'ye gözün kapalı gidebilirsin' dedi. Onun bu sözlerinden sonra, karar vermek zor olmadı" dedi.

    'Sabırsızlanıyorum'

    Jeremain Lens, Dick Advocaat'la ilgili olarak ise, "O çok tecrübeli bir teknik adam. Beni yakından tanıyor. Fenerbahçe'ye çok şey katacak" diye konuştu. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Hollandalı futbolcu, Sarı-Lacivertliler'in ligdeki kötü gidişini bildiğini söyledi ancak bunun değişeceğini öne sürdü. Lens, "Buraya Fenerbahçe'nin gücüne güç katmaya ve rakiplere meydan okumaya geldim. Takım arkadaşlarımla el ele verip, büyük başarılara imza atacağız. Şimdiden stadımızda taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe İstanbul Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title