Haberler

Jennifer Lopez, Davul Başında Nefes Kesti

Güncelleme:

Amerikan Müzik Ödülleri töreninde hem sunuculuk hem de sahne şovu sergileyecek olan Jennifer Lopez, çekici bir kıyafetle davul çalarken pozunu paylaştı.

22 Kasım'da ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenecek olan Amerikan Müzik Ödülleri törenine hazırlanan Porto Riko'lu ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Instagram hesabından törene nasıl hazırlandığını gösteren kareler paylaştı.

SAHNE ŞOVUNA BÖYLE HAZIRLANIYOR

Törenin hem sunuculuğunu üstlenen hem de sahne şovu sergileyecek olan Lopez, çekici bir kıyafetle davul çalarken pozunu yayınladı.

Lopez, Amerikan Müzik Ödülleri'ne ilk kez 15 sene önce aday olmuştu.

ÜNLÜ İSİMLER ADAY

Bu seneki törende aday gösterilen ünlü isimler arasında Taylor Swift, Nicki Minaj, Ariana Grande ve Ed Sheeran da bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Lopez Los Angeles Porto Riko Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

İrem Naz:

kim der 46 yaşında diye !!!

4
0
yanıtYanıtla
İlker Zincirkıran:

Bu resim 15 yıl öncesine ait bir resim . Gerçekleşecek olan show ile alakası yok 1 . Ayrıca birde yüzüne bakın diyen arkadaş hayırdır her sabah jennifer lopez in yatağında mı uyaniyorsun nerden biliyorsun yüzünü bu 2 . Haber doğru ama anlatım yanlış 3. Jennifer Lopez 16 yıllık müzik 29 yıllık sanat kariyerine sahip bir kadın herkese bilgi olsun .

1
0
yanıtYanıtla
ğeğel:

yenirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ham etceksin yaww

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title