Haberler

Jennifer Lopez İstanbul'u Büyüledi

Güncelleme:

Açılışı 'Never Gonna Give Up' adlı şarkısıyla yapan Jennifer Lopez, tüm konser boyunca kendisine eşlik eden, dansçılarıyla seyircileri coşturdu.

Emel GÖKBULUT - Cem TURSUN / İSTANBUL DHA Açılışı 'Never Gonna Give Up" adlı şarkısıyla yapan sanatçı, tüm konser boyunca kendisine eşlik eden, dansçılarıyla seyircileri coşturdu. Konser boyunca 10 kez kıyafet değiştiren Lopez, bir yandan dans ederken diğer yandan sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü yıldızın, günler öncesinden hakkında konuşulmaya başlanan ve merakla beklenen oryantal dansı ise kalabalığın coşkusunu zirveye taşıdı. Müzik, dans ve sahne şovlarının damgasını vurduğu gecede 750 kişi görev aldı, 110 kişilik ekip sahnede Lopez'e eşlik etti. Gelişmiş teknikler kullanılarak hazırlanan sahne gösterileri ve tasarımı izleyenlere görsel bir şölen yaşattı. 30 dakika geç başlayan konserde Lopez sempatik tavırlarıyla da izleyicilerinin gönlümü almayı bildi. Konseri, aralarında Demet Sabancı Çetindoğan, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Demet Akalın, Okan Kurt, Ece Erken, Ece Vahapoğlu, Çağla Şıkel, Hakan Akkaya ve Bengü'nün de bulunduğu birçok ünlü isim de izledi. Lopez, finali büyük yankı uyandıran 'On The Floor" şarkısıyla yaparak sahneden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jennifer Lopez İstanbul Up Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title