Haberler

Jennifer Lopez'in Kuzenine Doğum Günü Hediyesi Ronaldo Oldu

Güncelleme:

Megastar Jennifer Lopez kuzenine doğum günü hediyesi olarak ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile bir araya gelme imkanı sağladı.

Amerikalı şarkıcı ve aktris Jennifer Lopez, kuzeni ve asistanı olan Tiana Rios'a doğum günü sürprizi yapmak istedi. Lopez, kuzenine doğum günü hediyesi olarak en çok sevdiği futbolcuyla bir araya gelmesini sağladı. Real Madridli yıldız futbolcu, Jennifer Lopez'in ricasını yerine getirerek Tiana Rios'un doğum gününde ona sürpriz yaptı. Kahramanıyla bir araya gelen Tiana, yıldız futbolcuyu karşısında görünce kısa bir şaşkınlık yaşadı. Yüzü kızaran ve heyecanlanan genç kadın Ronaldo'ya sarılması sonrasında suratından gülümseme eksik olmadı.

"KUZENİM SENİN EN BÜYÜK HAYRANIN"

Ünlü şarkıcının kuzeni ve Ronaldo'nun Madrid'te bir gece kulübünde verilen partide buluştuğu video sosyal medyada yayınlanmasının ardından kısa sürede yüksek izlenme sayılarına ulaştı. Videoda Jennifer Lopez'in Real Madrid futbol takımı forması giydiği görülürken, bir diğer yıldız oyuncu Pepe ile de konuştuğu kayda yansıdı. Lopez, küçük kuzeninin Ronaldo'nun en büyük hayranı olduğunu söylediği anda gruptakiler gülerken Tiana'nın oturduğu yerde gülümsediği ve yüzünün kızardığı dikkatlerden kaçmadı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Lopez Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title